Şuan elimde Logitech G Pro X SE var ama kablo artık oraya buraya dolanmaya başladı kablosuz bir kulaklık arıyorum.
Hafif ve rahat olması, mikrofon kalitesi, cs gibi rekabetçi oyunlardaki performansı önemli.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Özellikle açılıp kapanırken çinli abla konuşuyorsa uzak durun bence kalitesi düşsede cloud 3 s alırım daha iyi mousda bile aynı düşüncedeyim logi nin mouse larıda pr la globalde basıyorlar ama toplamalardan gene iyi
Anasını satayım forumda 3-4 kişi sorun yaşayınca, tüm ürünler sorunlu gibi konulara damlıyorsunuz. Girin bakın ürün yorumlarına bir sürü memnun insan var. Şu ana kadar 6-7 tane ürün aldım sadece ATK Mercury kulaklığında sorun yaşadım ki omurgası boktandı.
Batılı markaların döviz kaynaklı giriş seviyesi ürünlerine gidin ₺2500-5000 verin, marka bağımlıları sizi.
ana sayfada wraith şikayeti var valla bende kulalık klavye mouse arıyorum c3s logi pro 2 dex de okeyimde yüzde 70 klavye arıyorum ama bu manyetikler benim istediğim sesi vermiyor blue gibi hissettiren varsa öneri alırım