Kablosuz Kulaklık Önerisi

yagizpe

80+
Reaksiyon skoru
27
Şuan elimde Logitech G Pro X SE var ama kablo artık oraya buraya dolanmaya başladı kablosuz bir kulaklık arıyorum.
Hafif ve rahat olması, mikrofon kalitesi, cs gibi rekabetçi oyunlardaki performansı önemli.

Fiyat 5-6 bandını aşmasa iyi olur.

Bu ürünlere nasıl güvenebiliyorsunuz arkadaşımda var bu kulaklıktan 2 hafta sonra bir problem çıksa wraith in umrunda olmaz bence

Özellikle açılıp kapanırken çinli abla konuşuyorsa uzak durun bence kalitesi düşsede cloud 3 s alırım daha iyi mousda bile aynı düşüncedeyim logi nin mouse larıda pr la globalde basıyorlar ama toplamalardan gene iyi

Anasını satayım forumda 3-4 kişi sorun yaşayınca, tüm ürünler sorunlu gibi konulara damlıyorsunuz. Girin bakın ürün yorumlarına bir sürü memnun insan var. Şu ana kadar 6-7 tane ürün aldım sadece ATK Mercury kulaklığında sorun yaşadım ki omurgası boktandı.

Batılı markaların döviz kaynaklı giriş seviyesi ürünlerine gidin ₺2500-5000 verin, marka bağımlıları sizi.

Son düzenleme:
Biraz daha ekle Amazondan Steelseries artics Nova 5 al kafan ağrımasın.

ana sayfada wraith şikayeti var valla bende kulalık klavye mouse arıyorum c3s logi pro 2 dex de okeyimde yüzde 70 klavye arıyorum ama bu manyetikler benim istediğim sesi vermiyor blue gibi hissettiren varsa öneri alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri