Gunluk kaç TL harciyorsunuz

Yaşayacak kadar

Çok iyimis 500 tl bile malesef fazla geliyor şu an ogrenciyim ama birikimim var ama gunluk 200 tl harcamak bile pahali geliyor aylik 6000 tl ye denk geliyor cok para ama ozamabda paramin cogu 5 6 ay icinde biticek 200 300 bandinda harcama yapar isem eger bu yuzden yiyecegimi vb. Evden getiriyorum. Keske sizin gibi harcayabilsem :)
Öğrenciysen normal hocam. Yani kötü de, Türkiye'ye göre normal. Yapacak bir şey yok maalesef. Kahve olmuş 200 lira.

değişiyor 0 olduğu da var 200-500 arası olduğu da var

Disari cikmaz isem 0 tl. Cikip cay icersem mekana gore degisiklik gosteriyor genelde 50-100 arasi. Bi ara surekli disari cikip kahve icerdim simdi neredeyse cikmiyorum disari.

Dostum fırınların işleyişini bilen birisi olarak söylemek isterim ki fırından alacağın en son şey poğaça/açma olsun. İçerisine konulan yağ belli belirsiz ve aşırı miktarda oluyor. Vaktin yetiyorsa kendin sandviç yap veya en azından poğaça yerine simit tercih et.
Hocam o kadarmı kötü ya.... bir dönemimi günde 3,4 sade poğaça yiyerek bitirdim sayılır umarım sıkıntı olmamıştır sağlık bakımından.dediğiniz gibi simit veya evdenn getiriyim ozaman.

Hocam o kadarmı kötü ya.... bir dönemimi günde 3,4 sade poğaça yiyerek bitirdim sayılır umarım sıkıntı olmamıştır sağlık bakımından.dediğiniz gibi simit veya evdenn getiriyim ozaman.
En iyisi ekmeğin içine evde bir şeyler doldur ye ikisi de hamur sonuç olarak

25tl poğaça alıyom sadece okuldayım zaten

1-1.5k arası çok gezmeli bişey olursa artar

Ortalama yapacak olursam takriben günlük 1.500₺ harcıyorum. 32 yaşındayım ve evliyim. :)

Okula giderken ölmemek için 3 adet poğaça ve 2 adet su 95 tl okul saati 08.30-16.20 ama duruma göre değişiyoru bazen kendime hakim olamayıp herhangi bir zaman diliminde hatay usulü tavuk dürüm yiyorum 150tl.harcadığım miktar beni üzüyormu dersek evet üzüyor.
o 95TL ye kendin evde dürüm yapıp götürmen daha mantıklı,bir de öğlen yiyorsun 150TL,etti 250TL,o paraya tanesi 125TL ye şekilde 2 tane çıkarmak daha mantıklı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri