🔥İndirim R5 7500F İŞLEMCİ 🔥5.975₺

Ben 6700 TL'ye 5700x3d aldım, 2024 Kasımda.O zamanlar 5300 TL civarıydı 7500F. Tr de ki pahalılıklar suni gibi geliyor bana. Tabi AMD 7500f fiyatını düşürmediği varsayarak söyledim.
Döviz kuru 9-10 lira daha düşük Kasım 2024'te. Buna rağmen iyi fiyatlı olarak paylaşılmış.1,5 sene önceki fiyatla karşılaştırma yapman kadar komik bir şey yok hocam 😂 Üstelik am4 deki x3d işlemciler daha kara borsa olmadan almışsın, bununla karşılaştırma yapman da apayrı saçmalık.

Döviz kuru 9-10 lira daha düşük Kasım 2024'te. Buna rağmen iyi fiyatlı olarak paylaşılmış.1,5 sene önceki fiyatla karşılaştırma yapman kadar komik bir şey yok hocam 😂 Üstelik am4 deki x3d işlemciler daha kara borsa olmadan almışsın, bununla karşılaştırma yapman da apayrı saçmalık.
Demek istediğim şey o gün 5300 ise bugün daha pahalı olmalıydı.Hep pahalıya alıyoruz demek istedim.

Demek istediğim şey o gün 5300 ise bugün daha pahalı olmalıydı.Hep pahalıya alıyoruz demek istedim.
Ha o anlamda dediyseniz amenna.
O pahalılığın sebebi de Intel'in rakip işlemci üretememesinden kaynaklı. Ultra Plus işlemcilerden yola çıkarak daha iyi bir şeyler yaparlarsa ne ala. Yoksa gidişat iyi değil, AMD kendi kendine fiyat belirliyor halihazırda.

İkinci ele param yetmedi bende sıfır aldım teşekkürler.

Anasayfa tık hızında kuponlar kısmından 300₺ kuponu alıp sepette uygulayınız.

yeni gelen kod ile bu satıcıda 5875 hemen hemen her karta taksit mevcut vadesi değişiyor

Ekler

• IMG_3077.webp
    IMG_3077.webp
    100.1 KB · Hit: 21
On bellek gayet iyi 38 mb. 5600 ile arasinda cok fark cikarmi acaba ikiside 6 cekirdek
Hocam 7500F, mimari geliştirmelere sahip olduğu için oyunlarda bir önceki neslin 5700X3D - 5800X3D gibi işlemcileri ayarında performans gösteriyor. Saat hızı ve pbo limitleri x3d duvarına takılmadığı için üretkenlik alanında 6 çekirdek olmasına rağmen eski neslin x3d işlemcilerinden daha iyi performans gösteriyor.

Ben yıllar önce 5600X'den 5700X3D'ye geçtiğimde deneyim anlamında çok fazla fark hissetmemiştim. 5700X3D'den de 7500F'e geçtiğimde bir eksiklik veya çok pozitif değişimler yaşamadım. Sadece yeni neslin iş görecek en f/p işlemcisi olarak bakabilirsiniz bu fiyatlara.

Al kankam kuponun varsa daha ucuza bile gelir. 200tl indirime ateş mateş atınca güzel indirim göndermiş olmuyosun. Ortalamanın altı iyilikte bir indirim.
5900 e atsana bekliyorum

Son düzenleme:
Al kankam kuponun varsa daha ucuza bile gelir. 200tl indirime ateş mateş atınca güzel indirim göndermiş olmuyosun. Ortalamanın altı iyilikte bir indirim.
Neyden bahsediyorsun ya 😅 Çok iddiali bir indirim felan yazdımda benim mi haberim yok . Yanında fiyat yazıyor indirim belli . 7500F alacak birisi 6300 e almaktansa 5900 e işlemci aldırmışız daha neyin kafasını yaşıyorsun. Alıcısı değilse almaz zaten böyle bir durumda . Görende çok büyük indirim var dedim sanacak kafan mı güzel kardeşim.

Neyden bahsediyorsun ya 😅 Çok iddiali bir indirim felan yazdımda benim mi haberim yok . Yanında fiyat yazıyor indirim belli . 7500F alacak birisi 6300 e almaktansa 5900 e işlemci aldırmışız daha neyin kafasını yaşıyorsun. Alıcısı değilse almaz zaten böyle bir durumda . Görende çok büyük indirim var dedim sanacak kafan mı güzel kardeşim.
Hocam başlıktan bence öyle anlaşılıyor. Siz anlamadıysanız bilemem. Belki bana öyle gelmiştir.

Kendi ağzınla söylüyorsun kupon mupon ateşle al diye biz o kuponu bulup atmışız işte buraya bak uğraşma diye. Attığın linktede ürün 6280₺ 5900 değil zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam başlıktan bence öyle anlaşılıyor. Siz anlamadıysanız bilemem. Belki bana öyle gelmiştir.
Senin algın çok farklı bence bi göz gezdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri