Çok fazla ram harcıyor!

Ben bu yazılımları çok kurcaladım ve kullandım. Kullandıktan 1 ay sonra format atmak zorunda kaldım. Windows örümcek ağı gibi ve o ağlardan birine bile zarar vermek sistemi kullanılmaz yapıyor. Basit kullanıcıya o yüzden artık bunun benzeri Shutup10, PrivacySexy, Win11 optimizer tarzı araçları önermiyorum.

Wintoys için önerdiğim ayarlar var bence o yeterli. Yani bu kadar detayla kazanacağı bellek miktarı 0.5 GB falandır, o da Windows'un veya arkadaşın kullanacağı bir uygulama ile dolar zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tarayıcı kapatmış hali bu. Geçenlerde K7 Antivirüs'ün kalıcı lisansını aldım. Onu yükleyince Defender 100,0 MB civarı bir tüketim azalması sağladım. Bir tane Defender koruma ayarı, eğer Norton, ESET, Kaspersky tarzı o korumayı sunan bir antivirüs kullanmıyorsan, 100 MB kaynak tüketen bir işlem çalıştırıyor. O ayarın adı aklıma gelmedi ama kapatmayı önermiyorum.

Bütçe varsa ESET alınabilir, ESET genelde Kaspersky göre daha az hatalı uyarı veriyor. Tabii Defender kadar da kaynak tüketiyor olabilirler, uzun süredir kullanmadım. K7 Antivirüs'de Hintli bir firmaya ait ve testlerde çok üst sıralarda görmüştüm. Tamamen kalıcı lisansı ucuza $35 falan aldım galiba bulunca aldım. Arada bu tarz şeyleri test etmeyi seviyorum. K7 Antivirüs gerçekten düşük tüketiyor, ama korsan falanla işin çoksa güvenlik konusunda iyi midir emin değilim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Dediklerinizi yaptım sonuç bu.
1777410414535.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım işlemcinin ekran kartıyla alakalı bir durum bunu biostan vs devre dışı bırakamıyor muyum?

1777411322187.webp

Vaziyet bundan ibaret sanırım söke söke alıp oynamak zorunda kalıcam rust'ı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150
Son üye
merttknd
Geri