❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

farkındayım evet yanlış dğilsem tek girişli bu ben bunları önermem yanma sorunu var düzgün takılmazsa
Reisim piyasadaki tepe modellerden birisi yanma sorununu ilk defa senden duyuyorum. Böyle birşeyi neye istinaden söylediniz.

hocam kasa 330mm destekliyor da sigdirirken sorun yasadiniz mi
Çok hafif çapraz açı ile herhangi bir sürtme olmadan taktım bir problem yaşamadım.Zaten içerde ön fanlar arasında oldukça fazla boşluk var.Hava akışındada bir problem yaratmadı.

farkındayım evet yanlış dğilsem tek girişli bu ben bunları önermem yanma sorunu var düzgün takılmazsa
Yanma yaşayan modeller 12VHPWR kullanan XT kartlar aynı dönemde bu soketi kullanan Nvidia kartlarda sıkıntı yaşamıştı genel bir soket problemi idi.Konuda şuan konuşulan düz 9070 modelinin zaten güç tüketimi 245 watt ısınacak yanacak bir TDP si yok.

Asrock Taichi 9070XT diyor hocam . Diğer ekran kartını temsili olarak kullanıyor.
benim duyduğum kadarıyla nitro + modelindede olmuştu 12VHPWR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanma yaşayan modeller 12VHPWR kullanan XT kartlar aynı dönemde bu soketi kullanan Nvidia kartlarda sıkıntı yaşamıştı genel bir soket problemi idi.Konuda şuan konuşulan düz 9070 modelinin zaten güç tüketimi 245 watt ısınacak yanacak bir TDP si yok.
evet öyle ama ne olur ne olmaz bence tek girişli 12VHPWR girişli kartlar bence alınmamalı

benim duyduğum kadarıyla nitro + modelindede olmuştu 12VHPWR
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle ama ne olur ne olmaz bence tek girişli 12VHPWR girişli kartlar bence alınmamalı
Bilgi kirliliği yaratıyorsunuz, insanları yanlış yönlendirmeyin. XT ile düz modelin TDP’si arasında ciddi bir fark var. Ayrıca XT modelinde bile doğru düzgün bir yanma vakası bulunmuyor. Nitro+ ise piyasadaki en iyi 9070 modellerinden biri denilebilir. Bu fiyata alanlara hayırlı olsun; kablo gizlemesi ve tasarımı açısından bence tüm ekran kartları arasında en şık kartlardan biri.
Ancak ‘bence’ diyerek yapılan yorumlar kartı kötü yapmaz. Kendinizin bile düzgün izlemediği videoları burada, doğrusunu açıklayan adama bile pişkin pişkin argüman diye sunuyorsunuz lütfen sunmayın. Forum dezenformasyon çöplüğüne dönüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri