Çözüldü✓ AMD Ryzen R5 7500F İçin Kule Tipi Lazım

Reaksiyon skoru
0
r5 7500f asus 650mr anakartım var ve kasam da yüksekliği 160mm ye kadar destekliyor ancak hem iyi soğutsun istiyorum hem de ramlar ile sıkıntıya girmesin istiyorum çok kararsız kaldım öneriniz varmı

4,6 borulu X bir şey alabilirsin

Böyle durumlarda bütçe belirtilmeli. Yoksa bol keseden öneri gelir. Fiyat bilinmediğinden. Makul fiyat isteniyorsa bu linklerdeki veya benzerleri olur.
Daha iyi bir şey istenirse 1000 TL bandının üzerine çıkılmalı biraz.

Normalde çoğu 4 ısı borulu yeterli gelir. İyi bir macunla...

haklısın reis max2k civarına çözmek istiyorum kaliteli olsun istiyorum biraz sıcaklıkları düşük olsun

Böyle durumlarda bütçe belirtilmeli. Yoksa bol keseden öneri gelir. Fiyat bilinmediğinden. Makul fiyat isteniyorsa bu linklerdeki veya benzerleri olur.
Daha iyi bir şey istenirse 1000 TL bandının üzerine çıkılmalı biraz.

Normalde çoğu 4 ısı borulu yeterli gelir. İyi bir macunla...

mesela buna ne diyorsunuz hocam https://www.akakce.com/islemci-sogu...-assassin-x-120-plus-v2-fiyati,341676443.html

O model bnm attım sonuncuyla hemen hemen aynı 4 ısı borulu model. 2 fan takılı diye 500 TL daha fazla sadece. Aynı soğutucu üzerinde 2. fanın ısıya çok bir etkisi yok hatta terse döndüğü için bazıları sesli çalışır arkadaki takılan 2. fan. . Bnm önerdiğim linkteki 3. olan alınabilir aynı marka zaten.

Tabi karar sizin yine. Şunlarda olabilir fiyat olarak iyiler yine .

O model bnm attım sonuncuyla hemen hemen aynı 4 ısı borulu model. 2 fan takılı diye 500 TL daha fazla sadece. Aynı soğutucu üzerinde 2. fanın ısıya çok bir etkisi yok hatta terse döndüğü için bazıları sesli çalışır arkadaki takılan 2. fan. . Bnm önerdiğim linkteki 3. olan alınabilir aynı marka zaten.

Tabi karar sizin yine. Şunlarda olabilir fiyat olarak iyiler yine .

eyvallah reis sadece şu ikisi arasında kaldım assasins king 120 se mi x v2 mi sence

r5 7500f asus 650mr anakartım var ve kasam da yüksekliği 160mm ye kadar destekliyor ancak hem iyi soğutsun istiyorum hem de ramlar ile sıkıntıya girmesin istiyorum çok kararsız kaldım öneriniz varmı
Valla ben bunu kullandım 7500f ile şimdi R7 7800x3d de kullanıyom max 70 derece onun dışında hep 65 derecede oyunlarda falan şu an ki işlemcim

been adanadayım bunlara gerek var mı 3 yıldır 7500f işlemciyle valo pubg oynuyom stok fan mevcut, odam klimalı. pcye hiç bakım vs bişi yapmadım bi sıkıntısı yok.

Not: pcyi hiç güncellemiyorum win10 pro kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri