Lgs sizce yetişir mi?

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Türkçe 18-19-20
İnkılap 9-10
Din 9-10
Matematik 11-12-13-14-15- kolay denemelerde 17-18 ama zor denemelerde ağırlıklı 11-12
Fen 7-20 çok geniş aralık ama şu sıra biraz düştü zor denemelerde yapamıyorum.
Sizce yetişir mi?

13
Son denemeleri yazayım dedim;
Mebi-7
Türkçe:18 d 2y
Ara dersler:full
Matematik:17 doğru 2 yanlış 1 boş
Fen:18 doğru 2 yanlış
Nartest Omage
Türkçe 19 doğru 1 yanlış
İnkılap 9 doğru 1 yanlış
Din,İng:full
Matematik: 17 doğru 2 yanlış 1 boş
Fen: 18 doğru 1 yanlış 1 boş

gittigin lise cok onemli degil. lisede duzenli ders calisma aliskanligi kazan ders calismak senin icin angarya isinden cikar hayatin parcasi olur zorluk cekmezsin

gittigin lise cok onemli degil. lisede duzenli ders calisma aliskanligi kazan ders calismak senin icin angarya isinden cikar hayatin parcasi olur zorluk cekmezsin
Hocam 40 küsür gün var bu saatten sonra yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım

13
Son denemeleri yazayım dedim;
Mebi-7
Türkçe:18 d 2y
Ara dersler:full
Matematik:17 doğru 2 yanlış 1 boş
Fen:18 doğru 2 yanlış
Nartest Omage
Türkçe 19 doğru 1 yanlış
İnkılap 9 doğru 1 yanlış
Din,İng:full
Matematik: 17 doğru 2 yanlış 1 boş
Fen: 18 doğru 1 yanlış 1 boş
Çok iyi gidiyorsun aslında en güzelini de yapıyorsun en iyi liseye gitmen dileğiyle şunun şurasında 1 ay kaldı yapabilirsin biraz daha sıklaştır teknolojiden uzak kal zaten netlerin çok iyi ben 278 alıp mesleğe gittim hiç soru çözmemiştim ders çalışmadım pişmanım evet ama lisemden memnun kaldım gerek arkadaş ortamı gerek hocalar olsun eğer elinde bir tercihin varsa şuraya gitmek istiyorum gibi o hedefe değilde daha iyisine odaklan ki hedefini garantilemiş olursun ben son sınıfım ve yine çalışmıyorum pişman olacağımı biliyorum ama çalışma isteği olmadığında yapmam imkansız oluyor gerçi türkçe ve diğer dersler çok önemli değil tyt matematik ortalamaları yerlerde süründüğü için 1 soru ile çok kişiyi eleme şansım var matematiğe ağırlık vermeye başlamam lazım çünkü lise boyunca matematikten 50 den fazla geçtim 30dan fazla alamadım son senemde gelen hocam sağolsun dersi sevdirdi anlatımı çok iyi ilk dönem 100 - 87 2. dönem 86 ile kapıyı açtık 3 soruyu yapamamıştım 100lük kağıttı yoksa

Hocam 40 küsür gün var bu saatten sonra yapabileceğimin en iyisini yapmam lazım
Lgs sandığın kadar zor değil şuan çalışma zamanını değilse düzene sokman bir de çalışma temposunu artırman yeterli Allah en iyisini nasip etsin kardeşim

Geri