🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

bende ajazz apex var, apex vs a9plus vs bu desek sıralama ne olur
apexin sensörü falan daha iyi ama ben a9 plusın coating ve shapeini daha çok beğeniyorum kağıt üstünde apex daha iyi olabilir tercih meselesi tabi a9 daha büyük bir ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600 tl fark ile atk a9 plus almaya değer mi yoksa bunu mu almalıyım f/p olarak iyi midir
fp olarak iyi bütçene bağlı benzer ürünler a9 daha büyük bu küçük kalıyor yanında eloshapes üzerinden bak şekillerine

Çoğu e sporcu bile 1000hzde kullanıyor fark olsa sence onlar 8000 de kullanmazmıydı
onlar kullanmıyor diye bendemi kullanmıcam yada onlar herşeyin en doğrusunumıu yapıyor ?

Arkadaşlar 8000hz kullanabilecek bir bilgisayarınız varmı hiç düşündünüzmü bunu saçma sapan sayılara takılıyorsunuz :D 1000'den sonrası CPU'ya aşırı yük bindiriyor takılmalar fps düşüşleri yaşarsınız ortalama-yüksek sayılabilecek bir pcde. Ayrıca DPI'a da takılanlar çok var aşırı komik geliyor DPI değpişip oyun oynayan varmı ciddenoyun içerisinden sensivity değişip sabit bir DPI'da oynamak varken.

1k hz de oynayınca imleç takılma yapmıyor mu arada? Kronik sorunu yok mu?

Viper V3 Pro alternatifi yada yerine geçilir mi ? kaç k hz bu mouse

onlar kullanmıyor diye bendemi kullanmıcam yada onlar herşeyin en doğrusunumıu yapıyor ?
avantaj saglasa o adamlar kullanır sen kullan fark sadece psikolojik olucak kendini kandıracaksın boyle dandik mouselarda 8k kullansanda bir şey ifade etmez adam akıllı olsun 1000 olsun

Bunu temu aliekspres gibi yerler 600-700e satarlar di donglesi yok diye yüzüne bakmazdim 1300 olunca indirime girmiş olmuş vay anasını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri