Rx 6700 Xt Nitroyu Kaça Satmalıyım?

Berkay066

80+
Reaksiyon skoru
126
Karttın normal çalışmasında sıkıntı yok ama bazı oyunlarda görselde eklediğim gibi oluyor (minecraftta olmuyor resmi internetten aldım). Cs lol pubgde olmuyor mesela fortnitte oluyor. Vram arızası olduğunu düşünüyorum. Kaça satabilirim bu halde.

Ekler

• 1000043946.webp
    1000043946.webp
    435.2 KB · Hit: 107
Karttın normal çalışmasında sıkıntı yok ama bazı oyunlarda görselde eklediğim gibi oluyor (minecraftta olmuyor resmi internetten aldım). Cs lol pubgde olmuyor mesela fortnitte oluyor. Vram arızası olduğunu düşünüyorum. Kaça satabilirim bu halde.
Hocam vram arızası olsa oyundan daha çok herşeyde yani birgisayarın tuşuna bastığınız anda ekranda çizgiler çıkar yada bazı picseller veya bölgeler siyah kalır yada ekran kartı doğrudan görüntü vermez donanımsal bi arızadan daha çok yazılımsal bi sıkıntı gibi duruyor bence .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncesinde. Bi ddu ile driverı silip whql güncel sürümü yükleyip deneyin ve kartı elinizden geliyorda başka bi sistemdede test edin , neden hemen satma fikrine kapılıyorsunuz kartınız gerçekten azıralı olsa bile arızalı halileyle bedava fiyatlara satarsınız yakınınızda tamirci yoksa bile arıştırıp yaptırmanızı tavsiye ederim bu devirde hiçbirşey kolay alınmıyor , para kolay kazanılmıyor .

Son düzenleme:
Hocam vram arızası olsa oyundan daha çok herşeyde yani birgisayarın tuşuna bastığınız anda ekranda çizgiler çıkar yada bazı picseller veya bölgeler siyah kalır yada ekran kartı doğrudan görüntü vermez donanımsal bi arızadan daha çok yazılımsal bi sıkıntı gibi duruyor bence .

Öncesinde. Bi ddu ile driverı silip whql güncel sürümü yükleyip deneyin ve kartı elinizden geliyorda başka bi sistemdede test edin , neden hemen satma fikrine kapılıyorsunuz kartınız gerçekten azıralı olsa bile arızalı halileyle bedava fiyatlara satarsınız yakınınızda tamirci yoksa bile arıştırıp yaptırmanızı tavsiye ederim bu devirde hiçbirşey kolay alınmıyor , para kolay kazanılmıyor .
Hocam ddu ile silip yeniden yükledim ama yine aynı başka sistemde de deneme şansım yok. Bu halde satıp alan kişi yaptırsa benim için daha iyi olur.

Hocam ddu ile silip yeniden yükledim ama yine aynı başka sistemde de deneme şansım yok. Bu halde satıp alan kişi yaptırsa benim için daha iyi olur.
Yani bi oyunda yapıp başka bi oyunda yapmaması garip güvenilir bi bilgisayarcıya gösterin bakalım bence satsanız 5 6 lira anca eder tahmini alan arızalı alcağı için ucuz gider nerede oturuyorsunuz göstermek isterseniz kartı yardımcı olayım

hangi şehirdesiniz hocam
Yozgat hocam kargolayabilirim sahibindende referanslarım var alacaksanız

Yani bi oyunda yapıp başka bi oyunda yapmaması garip güvenilir bi bilgisayarcıya gösterin bakalım bence satsanız 5 6 lira anca eder tahmini alan arızalı alcağı için ucuz gider nerede oturuyorsunuz göstermek isterseniz kartı yardımcı olayım
6ya satabilirim diye düşünüyorum

Ben tamir için yardımcı olmak için sordum hocam uzakdan arızalı ürün almıyorum koyun sahibindene elbet alan olur .

Hocam düşünüp dönüş yapabilirim . Ankarada olsaydınız buyrun gelin benim sistemimde test edebilirsiniz diyecektim .

Ben tamir için yardımcı olmak için sordum hocam uzakdan arızalı ürün almıyorum koyun sahibindene elbet alan olur .
hocam vram arızası olduğunu varsayarsak tamir maliyeti ne olur fikriniz var mıdır?

Hocam düşünüp dönüş yapabilirim . Ankarada olsaydınız buyrun gelin benim sistemimde test edebilirsiniz diyecektim .

hocam vram arızası olduğunu varsayarsak tamir maliyeti ne olur fikriniz var mıdır?
Hocam şuan evde değilim eğer test için başka bi pc bulursam haber ederim

Kaça satılır hocam
Dediğim gibi 5 lira civarına gider ama kartı satmadan önce temiz driver ile kurup adrenalinden bi çipin mhz sini düşürün misal 6700xt ler 2300 2600 arasında çalışıyor modelden modele değişiyor bu hız sizin kartın base clocunu biraz düşürün yapabilirseniz bide undervolt edin kartı ve kartı furmarkda unhavenda falan deneyin memtest 64 ile bir bakın error veriyormu diye böylede bir deneyin derim satmadan önce çünkü ilk baştada dediğim gibi sorun vram olsa oyunlarda çıkan o çizgiler sürekli olur her oyunda hatta düz masaüstündede çıkar gpu soğuk lehime düşse yine aynı çizgiler yırtılmalar kalıcı olur kart her görüntü verdiğinde yapar benim şahsi fikrim sorun yazılımsal kartta bir sorun olmama ihtimali yüksek , iş tamire gelirse ilk bi düzgünce test edilmesi lazım memtest ile orada hata olmazsa kartın belki beslemelerinde bir sorun vardır bilemeyiz ben bu sebepten uzaktan ürün almaya pek yanaşmıyorum para vermeden önce test etmek daha iyi oluyor masrafıda 2 liradan başlar belki 4 olur belki yazılımsaldır tabi bu paralar kartta donanımsal bir sorun varsa ki ilk başta dediğim sorun donanımsal olsa sürekli yapar oyun veya program ayırt etmeden yada hiç görüntü vermez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri