https://www.amazon.com.tr/Logitech-...eals&sprefix=,warehouse-deals,216&sr=8-3&th=1
İlk siparişe özel kuponuyla birlikte 966 TL'ye denk geliyor.
İlk siparişe özel kuponuyla birlikte 966 TL'ye denk geliyor.
Bot vs İnsan ve kazanan insan mı diyoruz
hocam köle mi emek mi :d cevap lütfen. Bi de yok mu bi tg grubu bu işin.
bari zardan düşseydik be abi
Hayırlı olsun hocam, iphone yakalayanlar derneğine hoş geldin
Hoşbuldum hoşbuldum hocamHayırlı olsun hocam, iphone yakalayanlar derneğine hoş geldin![]()
hocam bildiğim kadarıyla eskiden köle pazarı olurdu, şimdi adı github olmuş diyorlar linki yok muNasıl aldığımı soranlara ithafen, sağlam bir kölem vardı bu işleri kontrol eden. Buna bir de satın alması için kartımı verdim ancak satın alımlarda bir türlü yetişemiyordu stoklara. Sabah uyandığımda bildirim gelmiş acil uyan, stok düştü ama manual alman lazım diye. Hemen geçtim PC başına stok bitmiş ancak sepete ürünü koyduğu için sepetteki sonrası için olan ürünler bölümünde ikinci el fiyat tanımlı iPhone duruyordu. Birkaç kez sayfayı yeniledim ürün var gözüküyor al diyorum hata veriyor falan. En son sanırım birisi alamadı ürünü o sırada ben alma onayını verdim. Bu şekilde savaşı kazandım...
Fiyat konusuna gelecek olursak. En sevdiğim kısım bu oldu. Dün siparişlerim için tanımlı kartımı limiti yükseltip kredi kartım olarak seçtim. Tanımlı yaptığınız zaman direkt seçili oluyor sipariş ekranında ve onay vermeniz yetiyor. Gece de sanki hissetmişim gibi bütün Bonus kampanyalarına katıldım. Sipariş tutarı 57303,27₺ tuttu ancak bonuslarla falan 55000 seviyesine gelmiş oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoşbuldum hoşbuldum hocam![]()
ben anlatayım sana hocam insanlar kritik ürünleri otomasyon geliştirmişler onlarla birlikte otomatik satın aldırtıyorlar insan işi değil yani.arkadaşlar ben bu olayı tam anlayamadım anlatabilecek bir kişi var mı