Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Böyle şeylerde yapay zekaya başvurulmaz. Yapay zeka açıkça evet bebek çocuk eti kesip kullandılar diye yazmaz yazamaz zaten

Yapay zeka intihar tavsiyesi veremez öğretmenim beni linç etti bende onun evindeki nasıl çalarım diye tavsiye veremez mesela.

Arkadaşımızın kaynağı ne bilmiyorum ama şunu biliyorum

İşin ucu Amerikaysa her türlü pislik vahşet insanlık ayıbı bi tomar şey çıkabilir şirketler firmalar bunların bağlantısı olabilir şaşırmam

Hatırlayın Obama döneminde (trump yeni gelmişti sanırım ilk zamanlar) gecenin bi vakti 200-300 tane pizza siparişi verilmişti galiba beyaz saraya

200-300
Pizza
Beyaz saraya

Ki amerikan başkanlarının çoğu pedofiliyle anılırken… çokta şaşmamak lazım.

Şu beyaz giyinenler partisi veren rapçininde olayı oydu sanırım partide küçük kızları bilmem ne neyse
after partye kaç tane pizza sipariş verecek 10 tane mi? beyaz sarayda en az zaten 300 çalışan vardır. hayatı çözmüş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya bide :LOL:

Uygunsuz Dil
after partye kaç tane pizza sipariş verecek 10 tane mi? beyaz sarayda en az zaten 300 çalışan vardır. hayatı çözmüş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya bide :LOL:

After party mi demişim? Götünüzden uydurmayın şu elementleri. Amerikan köpekliği yapmanın lüzumu yok. Güpegündüz verilmiyor bu siparişler

Pizza Gate skandalında sipariş verilen çocuklar için peynir( kız çocuğu), makarna( oğlan çocuğu), pizza( genç kız), hot dog(erkek çocuk) gibi tabirler kullanılıyor.

Barack Obama’nın ise Chicago’dan Washington’a 65bin dolarlık pizza sipariş ettiği söyleniyor. Bill Clinton’un defalarca gittiği adaya yolculuk yaparken uçtuğu uçağın adı ise “Lolita Ekspress” olduğu iddia ediliyor.

65 bin dolarlık ne pizzası sipariş ediliyormuş hadi sana sorarım. Pizza 20-30 dolar olsa eder sana 3250 3500 tane pizza. Ne bu amerikan ordusuna mı sipariş verilmiş bu pizza?

Ayakta uyuyosunuz ayakta. Yaşınız o kadar küçük ki Amerikanın ne pislik olduğunu bilmiyorsunuz bile

Haber

IMG_8936.webp

IMG_8937.webp

IMG_8938.webp

IMG_8939.webp

Bu olaylar çıktığında sen daha 10 yaşında ya vardın yada daha küçüktün kardeş 😉

Böyle şeylerde yapay zekaya başvurulmaz. Yapay zeka açıkça evet bebek çocuk eti kesip kullandılar diye yazmaz yazamaz zaten

Yapay zeka intihar tavsiyesi veremez öğretmenim beni linç etti bende onun evindeki nasıl çalarım diye tavsiye veremez mesela.

Arkadaşımızın kaynağı ne bilmiyorum ama şunu biliyorum

İşin ucu Amerikaysa her türlü pislik vahşet insanlık ayıbı bi tomar şey çıkabilir şirketler firmalar bunların bağlantısı olabilir şaşırmam

Hatırlayın Obama döneminde (trump yeni gelmişti sanırım ilk zamanlar) gecenin bi vakti 200-300 tane pizza siparişi verilmişti galiba beyaz saraya

200-300
Pizza
Beyaz saraya

Ki amerikan başkanlarının çoğu pedofiliyle anılırken… çokta şaşmamak lazım.

Şu beyaz giyinenler partisi veren rapçininde olayı oydu sanırım partide küçük kızları bilmem ne neyse
Yine de konuda söylenen teoriler fazla saçma. Kim neden bize hamburger hazırlarken legal ve ucuz etler varken vahşete sebep olup saçma sapan etlerden burger yapsın? Hadi yaptı diyelim bu iş için kaç cinayet lazım kimse mi fark etmedi? Kendileri arka planda kendilerince birşeyler yapmıştır o ayrı.

MC CEO su ve yönetim kurulu adada 50 kişiyle deseler inanırım ama bu inandırıcı gelmiyor.

Yine de konuda söylenen teoriler fazla saçma. Kim neden bize hamburger hazırlarken legal ve ucuz etler varken vahşete sebep olup saçma sapan etlerden burger yapsın? Hadi yaptı diyelim bu iş için kaç cinayet lazım kimse mi fark etmedi? Kendileri arka planda kendilerince birşeyler yapmıştır o ayrı.

MC CEO su ve yönetim kurulu adada 50 kişiyle deseler inanırım ama bu inandırıcı gelmiyor.

Yok zaten şunu diyorum ben arkadaşın bebek çocuk etini kesip hamburgerlere koyuyolar diye iddiasına arka çıkmıyorum kaynağı ne bilmiyorum

Ha ama şunu net söylüyorum. İşin içinde Amerika varsa her türlü pislik döner. Amerikadan her şey beklenir

Türkiyedeki mcdonaldsta türk hayvancılığından etler kullanılıyor elbette amerikadan gelmiyor ki o kırmızı etler :) bizdeki mcdonaldsta bizdeki besi kullanılıyor

Okyanus ötesinden et gönderilmez zaten maliyetleri vs aşırı fazla arttırır bi hamburgere 1.000₺ den aşağı veremezsiniz

Açıkçası yorumları anlamak mümkün değil. Forumun amacı işe yarar görülen indirimi paylaşmak değil mi? İsteyen gider yer isteyen yemez. Sayfalarca konu ile alakası olmayan yüzlerce hikaye ve propoganda okumak zorunda mıyız? Herkesin fikri kendine. Uygun bulmayan gitmez yemez, çevresi ile konuyu paylaşmaz. Uygun bulan gider yer, bu kadar basit. Amaç başka ülke hakkında yorum vb ise başka konu açıp orada yapılmalıdır, tahminen başka forumda.
Haa belirtilenler dogrudur yanlıştır yalandır vb demiyorum, sadece bu tartışmanın yeri burası değil.

İş ararken, oradan oraya iş başvurusuna ( o da çağırırlarsa) giderken,
bu tip kampanyaları takip ediyordum.

bir iki kere denk getirmiştim,
öyle makbule geçmişti ki.

İçinde ne var ne yok bilmiyorum ama,
İnsan yokluğu görünce, yediği lokmanın kıymetini biliyor.

Bugünde verdi dünde aldım

Ekler

• Screenshot_20260507-085945.webp
    Screenshot_20260507-085945.webp
    75.6 KB · Hit: 93
Yokluk varsa alınır, başka türlü zor ya ne bilim.

Sıcak fırsat diye geldim komplo teorisi okuyorum

Açıkçası yorumları anlamak mümkün değil. Forumun amacı işe yarar görülen indirimi paylaşmak değil mi? İsteyen gider yer isteyen yemez. Sayfalarca konu ile alakası olmayan yüzlerce hikaye ve propoganda okumak zorunda mıyız? Herkesin fikri kendine. Uygun bulmayan gitmez yemez, çevresi ile konuyu paylaşmaz. Uygun bulan gider yer, bu kadar basit. Amaç başka ülke hakkında yorum vb ise başka konu açıp orada yapılmalıdır, tahminen başka forumda.
Haa belirtilenler dogrudur yanlıştır yalandır vb demiyorum, sadece bu tartışmanın yeri burası değil.
Doğru diyorsun valla, bilgi için sağolun dün alamamıştım ama bugün aldım en az birkaç gün daha devam eder zaten hafta sonu bir uğrarım kendilerine toplu kullanırız 😀

Ben burger yerine 4 lü nugget seçtim bu arada hem yanında sosu ücretsiz veriyorlar hem de o burgeri hiç sevmiyorum ilerde patates falan da verirse toplu alır yeriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugünde verdi dünde aldım
Bir ara direkt menü veriyordu o süperdi, tek burgeri verince içeceği patatesi falan kombinlerken iş uzuyor, ama büyük ihtimalle sonraki günlerde onları verir menüye tamamlarsınız siz 😀

vermiyor namussuz hep 20-30 puan kala süre bitiyor
Alması en basit oyunlardan biri bu arada, 30 saniyeyle başlayıp 60-70 saniyeyle bitiriyorum genelde. Sadece dörtlüleri yapman lazım kare ya da düz olarak.

Son düzenleme:
Doğru diyorsun valla, bilgi için sağolun dün alamamıştım ama bugün aldım en az birkaç gün daha devam eder zaten hafta sonu bir uğrarım kendilerine toplu kullanırız 😀

Ben burger yerine 4 lü nugget seçtim bu arada hem yanında sosu ücretsiz veriyorlar hem de o burgeri hiç sevmiyorum ilerde patates falan da verirse toplu alır yeriz.

Bir ara direkt menü veriyordu o süperdi, tek burgeri verince içeceği patatesi falan kombinlerken iş uzuyor, ama büyük ihtimalle sonraki günlerde onları verir menüye tamamlarsınız siz 😀

Alması en basit oyunlardan biri bu arada, 30 saniyeyle başlayıp 60-70 saniyeyle bitiriyorum genelde. Sadece dörtlüleri yapman lazım kare ya da düz olarak.
ilerde dediğin 7 gün geçerli zaten kazandıgın günden itibaren aklında olsun

Konuyu amacı dışına taşımış yine forumun cok bilmişleri, kullanıcı ürünü paylaşır alacak olanda kendi süzgecinden gecirir (hamburgerde olabilir ekran kartıda) ve alır yada almaz millete akıl vermekten vazgecin artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,923
Üyeler
194,740
Son üye
NosferatuAlucard
Geri