Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Uygunsuz davranış
after partye kaç tane pizza sipariş verecek 10 tane mi? beyaz sarayda en az zaten 300 çalışan vardır. hayatı çözmüş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya bide :LOL:

Noldu cevap verememişsin velet? Bide yediremeyip şikayet etmiş 🤣🤣🤣🤣🤣

Allahın bilmem 2005 lisi mi 2006 lısı mısı artık nesiysen git lolünü valorantını oyna. dünyadan haberin yok 😉 bunuda şikayet et hadi

Noldu cevap verememişsin velet? Bide yediremeyip şikayet etmiş 🤣🤣🤣🤣🤣

Allahın bilmem 2005 lisi mi 2006 lısı mısı artık nesiysen git lolünü valorantını oyna. dünyadan haberin yok 😉 bunuda şikayet et hadi
Herhangi biri şikayet edebilir. Bu sefer benden olsun

Teorilerini sunmak isteyen konu dışına kendi konusunu açıp istediği gibi konuşabilir burası yeri değil
Bugün de çıtır burger veriyor alabilirsiniz

Uygunsuz Dil
Herhangi biri şikayet edebilir. Bu sefer benden olsun

Üzerine alınan senin gibi herkes şikayet edebilir. Kuyruğuna basılan tartışmaya cesareti olmayan kullanır o şikayet butonunu 😃.

Birinizin bile kahrolsun amerika israil diyecek cesareti yok. Herif gelmiş pizza siparişini normalleştirmeye çalışıyor saftirik. Velet olduğunuzu bu kadar belli etmeyin

Son düzenleme:
Üzerine alınan senin gibi herkes şikayet edebilir. Kuyruğuna basılan tartışmaya cesareti olmayan kullanır o şikayet butonunu 😃.

Birinizin bile kahrolsun amerika israil diyecek cesareti yok. Herif gelmiş pizza siparişini normalleştirmeye çalışıyor saftirik. Velet olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
Cehaletle tartışılmaz.

Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
Bu doğru mu joker dede uzun yıllar mc Donalds da çalışmış biri olarak senin görüşün önemli @🃏JOKER🃏 @BixiBlake

Ulan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
tmm kral sakin, sen yeme :D

he aynen mosadda calısıyom ben. mesajların okumaya değer değil. bi yola bas koymussun kendini gelistir üslubunu düzelt. tiktoktaki hırtlar gibi, facebooktaki yaşlı moruklar gibi emoji spamlayıp duruyorsun ragebait atmaya çalışıyorsun. kaç tane mesajını gördüm. milletin yaşına takmışsın, ergen kokunu alıyoruz senin. forum burası, facebook değil. adam gibi davran

he aynen mosadda calısıyom ben. mesajların okumaya değer değil. bi yola bas koymussun kendini gelistir üslubunu düzelt. tiktoktaki hırtlar gibi, facebooktaki yaşlı moruklar gibi emoji spamlayıp duruyorsun ragebait atmaya çalışıyorsun. kaç tane mesajını gördüm. milletin yaşına takmışsın, ergen kokunu alıyoruz senin. forum burası, facebook değil. adam gibi davran

Hangi yola baş koymuşum. Emojili konuşup konuşmayacağımı sana mı soracam

Al sana emoji 🤣🤣🤣🤣🤣

rica ediyorum şuraya bi Amerika İsrail kahrolsun yazsana. Göreyim o olmayan amerika hayranlığını. Bi yaz Allah aşkına

Türkün Türkten başka dostu yoktur kardeş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,919
Üyeler
194,738
Son üye
AlpKsptsn
Geri