Belalı Civciv
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 615
Benim zamanım geçti ya
Benim zamanım geçti ya
after partye kaç tane pizza sipariş verecek 10 tane mi? beyaz sarayda en az zaten 300 çalışan vardır. hayatı çözmüş gibi yorumlar yapıyorsunuz ya bide![]()
Herhangi biri şikayet edebilir. Bu sefer benden olsunNoldu cevap verememişsin velet? Bide yediremeyip şikayet etmiş
Allahın bilmem 2005 lisi mi 2006 lısı mısı artık nesiysen git lolünü valorantını oyna. dünyadan haberin yokbunuda şikayet et hadi
Herhangi biri şikayet edebilir. Bu sefer benden olsun
Bu sefer oyunu asla kazanamıyorum, yine farklı tekniği mi var?Bugünde verdi dünde aldım
Cehaletle tartışılmaz.Üzerine alınan senin gibi herkes şikayet edebilir. Kuyruğuna basılan tartışmaya cesareti olmayan kullanır o şikayet butonunu.
Birinizin bile kahrolsun amerika israil diyecek cesareti yok. Herif gelmiş pizza siparişini normalleştirmeye çalışıyor saftirik. Velet olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
4lüleri birleştirip alttaki yenileme butonundan oldukça yenilemeye çalışınBu sefer oyunu asla kazanamıyorum, yine farklı tekniği mi var?
Bu doğru mu joker dede uzun yıllar mc Donalds da çalışmış biri olarak senin görüşün önemli @🃏JOKER🃏 @BixiBlakeUlan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
tmm kral sakin, sen yemeUlan bu bebek yiyenlerden hala bir şey alan var mı? Epstein dosyalarını hiç mi görmediniz? Adamlar kurban ettikleri bebekleri mcdonalds vs de millete yedirmişler hala bedava burger diyor. Bırak bedava olmasını üste para verseler bunlardan bir şey alınmaz. Bu bir insanlık gereğidir.
Doğru arkadaşım alıyorduBu doğru mu joker dede uzun yıllar mc Donalds da çalışmış biri olarak senin görüşün önemli @🃏JOKER🃏 @BixiBlake
he aynen mosadda calısıyom ben. mesajların okumaya değer değil. bi yola bas koymussun kendini gelistir üslubunu düzelt. tiktoktaki hırtlar gibi, facebooktaki yaşlı moruklar gibi emoji spamlayıp duruyorsun ragebait atmaya çalışıyorsun. kaç tane mesajını gördüm. milletin yaşına takmışsın, ergen kokunu alıyoruz senin. forum burası, facebook değil. adam gibi davranÜzerine alınan senin gibi herkes şikayet edebilir. Kuyruğuna basılan tartışmaya cesareti olmayan kullanır o şikayet butonunu.
Birinizin bile kahrolsun amerika israil diyecek cesareti yok. Herif gelmiş pizza siparişini normalleştirmeye çalışıyor saftirik. Velet olduğunuzu bu kadar belli etmeyin
he aynen mosadda calısıyom ben. mesajların okumaya değer değil. bi yola bas koymussun kendini gelistir üslubunu düzelt. tiktoktaki hırtlar gibi, facebooktaki yaşlı moruklar gibi emoji spamlayıp duruyorsun ragebait atmaya çalışıyorsun. kaç tane mesajını gördüm. milletin yaşına takmışsın, ergen kokunu alıyoruz senin. forum burası, facebook değil. adam gibi davran