Lucky Luciano
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
arkadaşlar ben bu looksmaxing e kafayı takmış bulunmaktayım hayatımın bi çok dönemini obez geçirdikten ve bir sürü olay yaşadıktan sonra şuan öyle çok fit olmasam da yaklaşık yüzde 18 20 yağ oranında 80 kilo 178 boya sahibim 3 gündür günlük 1800 2000 kalorilik bi diyet yapıyorum bunun yanında looksmaxing için örneğin yanak çene boyun egzersizleri vs. yapıyorum biraz kafam karışık öyle hiç bir zaman her yoldan geçen kızın bakıp aşık oldugu biri olmadım , bunun yanında öyle yüzüne de bakılmayacak biri de değilim tam ortalamayım diyebiliriz ama sıkıldım bundan kendimin sınırlarını görmek ve en iyi halime gelmek için uğraşıyorum yaklaşık 5 yıllık fitness geçmişim var (çok düzensiz ama aralıksız yaptığım süre 1.5 2 yıla denk olur bu sürede çok ara verdim hep) şuan fitness e yenıden başlayıp bunun yanına yüzme veya boksdan birini eklemeyi diyeti katı bi şekilde yapmayı ve kendime odaklanmaya karar verdim şuan 4. günümdeyim her şey hem güzel hemde çok kötü hissettiriyor biraz asosyal bi tipim öyle hiç bi zaman çok arkadaşım olmadı seçiçiyimdir baya ama memnun değilim kendı tercıhımden degılım her istedigim begendıgım kadınla görüşmüyorum bazen yanlızlıktan kafayı yiyorum hayatımın bir çok zamanı yanlızlıkla ve depresif bi şekilde geçti 21 yaşındayım ve bi yandan zamanında yaşasaydım dedıgım şeyleri yaşayamamanın burukluğu bir yandan da bu saatten sonra ne anlamı var düşünceleri beynimden çıkmıyor ama istikrarı bozmadan devam ediyorum psikolojimi nasıl daha da düzeltebilirim onun için açtım başlığı geçmişin yükü bırakmıyor çok insanın peşini bu olaylara da ben bu zamana kadar yaşamamışım bari biraz düzgün görüneyim iyi olayım da belkı alırım kafasıyla girdim gibi oldu ne yapsam bilemiyorum bir nevı iyi görünmek takıntı olmaya doğru gidiyor