Okan Demiray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Rito oyunlarından zevk alabilmek çok zor. Eğlence modlarında bile millet dereceli oynumş gibi oynuyorlar.
60 hz laptopla radiant olan bile var.sistem ve ekipmanlar çok önemli hocam. 75 hertz monitör kullanıp radiant olan gördünüz mü hiç ? yada dandik ışıklı mouse kullanıp radiant olan ?
Ekipmanlarınızı iyi seçmeniz lazım. Onun dışında çokta önemli değil immortala çıkmanız. Hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek
Ekipmanın önemini vurgulamışım hocam.60 hz laptopla radiant olan bile var.
hocam bir oyunda eğer ya yapamıyorum diyip masayı parçalayıp daha çok oynarsanız emin olun gelişeceksinizHesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
valorantı bırak cs ye başla yada dön valorant toxic kaynıyor ayrıca smurf kaynıyor moral bozmaya gerek yok kasıp koşarak hs ler vs moral bozacağına sinir olup cs başla en kötü hileye kudurursun cs de gidersin faceit oynarsın gelişmeye çalışırsınHesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
800 dpi 0.2 yap800 dpi 0.43 sens iyi mi
CSnin alt ranklarda amaç silah alıp adam öldürme, rakabetçi havası hiç yok maçlarda çekişme yok valo oyuncuya bunu sağlıyor beceriksiz dahi olsan çekişmeyi sürdürüyorsun CS bana çok monoton ve heycansız geliyor.valorantı bırak cs ye başla yada dön valorant toxic kaynıyor ayrıca smurf kaynıyor moral bozmaya gerek yok kasıp koşarak hs ler vs moral bozacağına sinir olup cs başla en kötü hileye kudurursun cs de gidersin faceit oynarsın gelişmeye çalışırsın
Tek bir tavsiye veriyim 'Movement' öğrenHesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Valoranta göre kıyasla daha iyi skin piyasası var valoranta ve lole bastığım parayı cs ye basıp al sat yapsaydım 2ye 3 e katlardım800 dpi 0.2 yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CSnin alt ranklarda amaç silah alıp adam öldürme, rakabetçi havası hiç yok maçlarda çekişme yok valo oyuncuya bunu sağlıyor beceriksiz dahi olsan çekişmeyi sürdürüyorsun CS bana çok monoton ve heycansız geliyor.
KatiliyomYouTube Dash kanalını izle
![]()
Oyunu sürekli oynamak ve doğru ayarları bulmak dışında , profesyonel oyuncuları izlemek de size fazlasıyla oyun bilgisi katıcaktır. Elosu yüksek kişilerin oynayışlarını izlemek sizin oynayışınızı da olumlu etkilerHesabı açalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca oynamadım hep 1-2 ay ara verip bir süre oynadım sonra tekrar bıraktım bayağı bir süre. Çok istikrarsız oynamamdan mı bilmiyorum. Demir 2'yim şu an. Bu hafta 11 maç kaybettim üst üste 1 tane bile kazanamadım demir 1'e düşmeme çok az kaldı. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı
valonuın ilk zamanki heyecanı kalmadı800 dpi 0.2 yap
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CSnin alt ranklarda amaç silah alıp adam öldürme, rakabetçi havası hiç yok maçlarda çekişme yok valo oyuncuya bunu sağlıyor beceriksiz dahi olsan çekişmeyi sürdürüyorsun CS bana çok monoton ve heycansız geliyor.