PokeTopu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
Belki karışıklık olmuşturArkadaş 2 tane geldi dedi bana 1 siparişimde
Belki karışıklık olmuşturArkadaş 2 tane geldi dedi bana 1 siparişimde
sanırım saat başı açıyorlar doğru muB*k yeseniz daha iyi arkadaşlar, maydonozun kötülüğünü bilen bilir. Sabahtan beri 3'tür alıyorum. Bizim kedilere veriyorum iyi oluyor. Yaş mamadan daha ucuza geliyor vallaBakalım diğer saatlerde de alırım.
Yok be genel olarak dedim ben daha uğraşmam pederle yedik 2 ye 2 i ztnReis 4 dürüm doyurmadı herhalde
Yessanırım saat başı açıyorlar doğru mu
Knk 1 sipariş içinde 2 tane mi geldi 1 adet mı geldi sanaYok be genel olarak dedim ben daha uğraşmam pederle yedik 2 ye 2 i ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yes
11 den beri her saat başı 1500 tane geliyor 10 dakikada tükeniyor ama 15,00 son olacak muhtemelen 1500.5=7500 stok olacak diyorlardiNe zaman açıyorlar? Ben bir türlü denk gelemedim.
hangi ürünü alacağız. medium seçtiğimde min sipariş tutarı 400tl gözüküyor.11 den beri her saat başı 1500 tane geliyor 10 dakikada tükeniyor ama 15,00 son olacak muhtemelen 1500.5=7500 stok olacak diyorlardi
Medium değil saat başı 19 TL ye kaçmaz diye kampanya geliyor onu ekleyeceksiniz sepette sipariş verirken dusuyor ama min sipariş 300 döner de 295 olsun mesela 7 TL lik sos ekliyorsun 19+7 ye geliyor min siparişi tamamlaman lazimhangi ürünü alacağız. medium seçtiğimde min sipariş tutarı 400tl gözüküyor.