Rx 6900 Xt Ekran Kartı ve Ryzen 5 5600x İşlemci Alıcam Ram ve Anakart Önerisi

Kaç yıllık kart ama yine de berbat, kötü halde kartlar yok piyasada. Macun bakım yapıldıktan sonra devam edebilirsin kullanmaya.
böyle olmasının nedeni 6900xt nin mh değeri leş 6000 serisi kartların gaming performansı güzelken mining performansı aşırı kötü hatta hatırladığım kadarıyla 70 mh mı olması lazım 6900xt millet overclokla 3080 leri 100 110 mh lara çıkarıyordu eskiden tabi şuan nasıldır bilmem bu kartlarında çoğundan mining yapılmadı kullanıcılarda ama bi bilgisayarcının elinde 2 üzeri n tane aynı karttan varsa inanmam özellikle birde sapphire nitro se ise ki nitro se nin özelliğide vram e ayrı soğutma bloğu gpu a ayrı bu sebepden vramları çok serin çalışıyor nitro se lerin

böyle olmasının nedeni 6900xt nin mh değeri leş 6000 serisi kartların gaming performansı güzelken mining performansı aşırı kötü hatta hatırladığım kadarıyla 70 mh mı olması lazım 6900xt millet overclokla 3080 leri 100 110 mh lara çıkarıyordu eskiden tabi şuan nasıldır bilmem bu kartlarında çoğundan mining yapılmadı kullanıcılarda ama bi bilgisayarcının elinde 2 üzeri n tane aynı karttan varsa inanmam özellikle birde sapphire nitro se ise ki nitro se nin özelliğide vram e ayrı soğutma bloğu gpu a ayrı bu sebepden vramları çok serin çalışıyor nitro se lerin

Mining yapılmış kart da alınır.

Ucuza olursa alınır piyasasının bi %20 altına alınır yoksa minig kart öcü değil kimisi klimalı odada sıcaklıkları izleyerek yapar kimisi kaçak elektrikle ahırda yapar

Aynen. Bilinçli bir miningciyse, oyuncudaki karttan daha iyidir durumu. :D

40 liraya parçalar sıfır 2. El karışık DDR 5 sistem toplarsınız ilanlardan sadece bir nispeten iyi oda 32 gb ramli olan 45 lira yazan ama oda pazarlık yok yazmış benzeri fiyata daha iyisini bile dizebilirsiniz belki sıfır 2. El karışık
o zaman kendim dizecem bir şekilde

kral doğru araştırdığımı düşünerek konuşuyorum rx 6900 xt 2k da bile aşırı iyi çalışan bir ekran kartı hatta 4k da bile çok iyi diye biliyorum ancak ben 2k da oynayacam. Ben rekabetçi oyunlarda çok takılmıyorum ağırlıklı olarak hikaye örnek vereyim pc alınca oynayacaklarımdan; subnautica, rdr, tlou, uncharted ve benzeri oyunlar
6700xt kullanıyorum bende ekran kartını depişcem ama 2k monitör ile yetiyor

Aynen. Bilinçli bir miningciyse, oyuncudaki karttan daha iyidir durumu. :D
Kullanıcıdan kullanıcısına değişir bazen forumda görüyorum adamlar pc kapanıyor reset atıyor diyor bi occt testi istiyorum adamdan adamın pc full falso ekran kartı 100 derece işlemci 100 derece bakım hak getire anakart desen traş giriş seviyesi anakart mosfet sıcaklık sensörü yok malına bakmayan stabil sistem dizmeyip ekran kartı işlemci boklayanlarla dolu etraf özellikle amd ekran kartı boklayanla

Birde hocam amd ile mining yapan özellikle 6000 serisi ile mining yapan adamdan ben korkarım çünkü yakın fiyatlara 3000 serisi kartlar canavar gibi mining performansı var tek sorun çok ısınmaları ki mining muhabbetide kalmadı gibi artık elektrik dir coinlerin değeri derken bitti şimdi yapan doğuda bi tarlaya bi trafo atıyo bi ahır kuruyo devlet yakalayana kadar yapıyo

Kullanıcıdan kullanıcısına değişir bazen forumda görüyorum adamlar pc kapanıyor reset atıyor diyor bi occt testi istiyorum adamdan adamın pc full falso ekran kartı 100 derece işlemci 100 derece bakım hak getire anakart desen traş giriş seviyesi anakart mosfet sıcaklık sensörü yok malına bakmayan stabil sistem dizmeyip ekran kartı işlemci boklayanlarla dolu etraf özellikle amd ekran kartı boklayanla

Birde hocam amd ile mining yapan özellikle 6000 serisi ile mining yapan adamdan ben korkarım çünkü yakın fiyatlara 3000 serisi kartlar canavar gibi mining performansı var tek sorun çok ısınmaları ki mining muhabbetide kalmadı gibi artık elektrik dir coinlerin değeri derken bitti şimdi yapan doğuda bi tarlaya bi trafo atıyo bi ahır kuruyo devlet yakalayana kadar yapıyo

Yok ya mining bitti artık. Bazı miningciler bilinçliydi. Undervolt yaparak kartı zorlamadan çok güç tükettirmeden daha yüksek mh değeri alıyordu. Öyle bir tane denk gelebilirse alınır. Diğer türlü de alınır bence. Macun değiştir, bakımını, temizliğini yap kullan.

bana bi dediğim gibi kasa dizme şansınız var mı ekran kartı falan seçerken temiz mi anlayamıyorum bir türlü bana kalsa hepsi temiz duruyor

Dediğim çok uzağa bakmanıza gerek yok. :D etiketi falan da üzerinde.
1779228195566.webp

Geri