Emin213123
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Başlıktaki gibi futbolcu olmak istiyorum ama ailem bana engel oluyor. Yani futbolcu olmak istiyorum derken bu sadece yok ünlü olayım yatım katım olsun değil. Futbol oynamayı gerçekten çok seviyorum ki henüz 3-4 yaşlarındayken bile top oynamaya başlamıştım annem ve babam da sürekli toplarımı saklıyordu ya da patlatıyordu. yani futbolu sevdiğimi söylerken kolay kırılacak bir hevesimin olmadığını kanıtlamak için söyleyebileceğim 100 tane cümle var. Topa ayağımı değdirmek falso vermek ya da sürmek beni çok rahatlatıyor. Hatta okul saatim saat 9 civarıyken babamın işe şehir dışına gittiği anları kollayıp sabah 7 den okul saatine 20 dakika kalana kadar top oynuyordum arkadaşlarımla ya da kendim oynamam farketmiyor sadece oynamak istiyorum. Ne zaman halısaha maçı yapsak çevremdeki herkes iyi oynadığım için bana hangi takımda oynadığımı soruyor hiçbirinde oynamıyorum diyince de bana gitmem için önerilerde bulunuyorlar ama ailem yine izin vermiyor. 13 yaşımdayken de altınordu u13 takımı hocası beni kursuna ücretsiz alıp lisans çıkarttırmak istedi ama ailem buna da izin vermedi. Akrabalarımın çoğu da küçükken futbola başlamış. Babam ve büyük amcalarım da kendi ilçe takımlarının altyapılarında oynamışlar. Akrabalarımız arasından en çok potansiyele sahip olan da kuzenimdi o da yurt dışında danimarkada altyapı takımlarında oynuyordu hatta birkaç profesyonel takımın ona teklif ettiğini de duydum ama amcam da onun önünü kestiği için o da daha sonradan saldı disiplin sorunları yaşadı ki biraz da sigaranın etkisi de oldu şimdi köy takımında oynuyor. babam da bana bunlardan örnek verip sen de olamazsın diyor. Ama çok istiyorum hani hayat düzenime de bir engel teşkil etmiyor derslerim de iyi. Üniversite sınavının da baskısı olduğu için kendisi bana tek yolumun üniversite sınavı olduğunu söylüyor. Bu sigara değil alkol de değil niye bu kadar karşı çıkıyorlar anlamıyorum. bana engel oldukları aklıma geldikçe sürekli gözlerim doluyor. Şuan 17 yaşındayım eskisi kadar fazla oynamıyorum ama bulunduğum Şehirin takımının altyapısında oynayan yaşıtlarımdan daha iyi oynuyorum. yine de sürekli bana engel oluyorlar. Farklı bir şehirdeki üniversiteye gidip oradaki herhangi bir takımda şansımı denemek istiyorum. Gelecekte bu anları hatırlayıp pişmanlık yaşamak istemiyorum lütfen beni anlayın sadece içimi dökmek istedim belki benim yaşadıklarımı yaşayıp bilgi vermek isteyen abilerim de vardır.