Çözüldü✓ F80 Monitör Kolu Ayar Tutmuyor

birde yukarı aşağı hareket eden derken monitör açısı olan mı yoksa direk kolun yukarı aşağı hareket etmesi mi yani attığınız fotodaki alyan yeri kolun amortisörünü ayarlar. eğer monitörün yukarı aşağı eğme hareketi diyorsanız o bağlantı yaptığınız yerdeki alyan kısmından ayarlayacaksınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o ayarı biraz deneyerek bulursunuz en uygun olanını. En serte alın sonra hafif hafif gevşeterek deneyin.
Eğer ki monitör eğimin den bahsediyorsaniz onda problem yok

Eğer ki monitör eğimin den bahsediyorsaniz onda problem yok
o zaman amortisör den bahsediyorsunuz, monitörü aşağı indiriyorsunuz ama yavaş yavaş yukarı mı kalkıyor kendi yada tam tersi monitör yukarda aşağı mı düşüyor

o zaman amortisör den bahsediyorsunuz, monitörü aşağı indiriyorsunuz ama yavaş yavaş yukarı mı kalkıyor kendi yada tam tersi monitör yukarda aşağı mı düşüyor
Evet bıraktığım yerden monitör aşağı düşüyor şuan monitörü çıkarttım biraz kurcalicam ayarlarını

Evet bıraktığım yerden monitör aşağı düşüyor şuan monitörü çıkarttım biraz kurcalicam ayarlarını
Hocam yani dediğim gibi orayı komple eksi yapın sonra artı ya çekin bi deneyin ayarları, en kötü ihtimalle kusurlu üründür yani herkese denk gelmez ama amortisöründe bi problem vesaire olabilir.

Hocam monitörü çıkarttığım zaman sorun yok gibi acaba vesa bağlantısını mi zayıf yaptik

Yeni alan arkadaşlar herhangi bir problem yaşamazsınız sadece düzgün sıkmanız lazım 2 adet 27 inc monitorde kullanıyorum bi problem yok sadece o baglantı yerlerinin sıkma ayarını duzgun yapmaya calıs internette video vs. vardır yapay zekadan yardım al zaten sıkmaya basladıgında goruceksin ki asagıya bırakıcak kendini veya daha sıkılıcak

Hocam monitörü çıkarttığım zaman sorun yok gibi acaba vesa bağlantısını mi zayıf yaptik
hocam vesa bağlantısı dediğiniz 4 vida sağlamca sıkmanız gerekiyor başka yapılacak bir şeyi yok sizin amortisör ayarını yapmanız lazım diye düşünüyorum. Bir kaç gün önce bu f80 ile alakalı bi arkadaş konu açmıştı orda gelen bi yanıtta arkadaşın biri; 'bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda 12 kilo destekleyen kolla kullanın yazıyormuş.'
Diye belirtmişti yani demem o ki monitörle alakalı da olabilir kilosundan vesaire ama sizinki o sıkılık gevşeklik ayarı ile alakalı gibi duruyor.

hocam vesa bağlantısı dediğiniz 4 vida sağlamca sıkmanız gerekiyor başka yapılacak bir şeyi yok sizin amortisör ayarını yapmanız lazım diye düşünüyorum. Bir kaç gün önce bu f80 ile alakalı bi arkadaş konu açmıştı orda gelen bi yanıtta arkadaşın biri; 'bende de f80 var. ürün 9 kg destekliyor. fakat monitörünüzün ağırlığı 9 kilodan az ise kesinlikle bu ürün monitörünüzü taşır diye bir şey yok. bneim monitör 7 kilo civarında, yani teknik olarak 9 kiloluk kolun benim monitörü kusursuz tutması lazım. ama öyle değil. monitörün kullanıcı kılavuzunda 12 kilo destekleyen kolla kullanın yazıyormuş.'
Diye belirtmişti yani demem o ki monitörle alakalı da olabilir kilosundan vesaire ama sizinki o sıkılık gevşeklik ayarı ile alakalı gibi duruyor.
Hocam destekle görüntülü görüşme sonucunda üründe donanımsal sıkıntı çıktı değişimi yapılacak garanti kapsaminda zaten anormal bir olay vardı vidayı sıkmama rağmen üründe hiçbir değişim olmuyordu teşekkür ederim ama tavsiyeleriniz için

Hocam destekle görüntülü görüşme sonucunda üründe donanımsal sıkıntı çıktı değişimi yapılacak garanti kapsaminda zaten anormal bir olay vardı vidayı sıkmama rağmen üründe hiçbir değişim olmuyordu teşekkür ederim ama tavsiyeleriniz için
Rica ederim hocam, dediğim gibi olabilir şans eseri işte amortisörü arızalı ürün denk gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,164
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9
Geri