❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Bugün konuyu görünce 5070 ve 5060ti gördüm bir mağazada. İşten erken çıktım gittim. İkisi de bitmiş. 9070 mi ne vardı onu al dedi satıcı, 40 küsürden dan 20 küsüre düşmüş. Amd kart istemiyom dedim. Başka yok mu dedim. Teşhir 4060 8 gb kalmış 10200 TL ye. gittim onu aldım. Teşhir falan değildi kart sıfır. İndirime bisürü insan gelmiş. Bi adam geldi bisürü anakart aldı. Ben 5070 falan soruyodum bana zorlama arkadaş falan dedi. Neyse ödeme sırasında taksit olsun mu dediler he olsun dedim 11300 e çıkmış 4 taksit fiyatı. Neyse dedim önemsemedim.

Benim aslında 5060ti vardı, kedim işedi. Tamir de edilmemişti. Ekonomimi düzeltene kadar idareten 4060 la devam edecem. Baya kücücük bişi 4060, 5060ti ın yarısı kadar minicik.

5070 alabilsem çok iyiydi de alamadım. 5 dk önce bitmiş ben gelmeden. Şu 9070 mi ne satıcı baya al al dedi almadım.

Keşke konuyu 1 saat önce görseydim. 5070 im olacaktı şimdi.
Başkan çok büyük fırsatı kaçırmışın ya benim buradaki Vatanda olsaydı koşa koşa alırdım

Ulan her gün forumda dolaşırız bir şey var mı diye en fazla psu indirimi sıvı soğutucu indirimi çıkar. Lan bir gün bakmıyorum 26 bine 5070 veriyorlar Allahım yarabbim.

Bugün konuyu görünce 5070 ve 5060ti gördüm bir mağazada. İşten erken çıktım gittim. İkisi de bitmiş. 9070 mi ne vardı onu al dedi satıcı, 40 küsürden dan 20 küsüre düşmüş. Amd kart istemiyom dedim. Başka yok mu dedim. Teşhir 4060 8 gb kalmış 10200 TL ye. gittim onu aldım. Teşhir falan değildi kart sıfır. İndirime bisürü insan gelmiş. Bi adam geldi bisürü anakart aldı. Ben 5070 falan soruyodum bana zorlama arkadaş falan dedi. Neyse ödeme sırasında taksit olsun mu dediler he olsun dedim 11300 e çıkmış 4 taksit fiyatı. Neyse dedim önemsemedim.

Benim aslında 5060ti vardı, kedim işedi. Tamir de edilmemişti. Ekonomimi düzeltene kadar idareten 4060 la devam edecem. Baya kücücük bişi 4060, 5060ti ın yarısı kadar minicik.

5070 alabilsem çok iyiydi de alamadım. 5 dk önce bitmiş ben gelmeden. Şu 9070 mi ne satıcı baya al al dedi almadım.

Keşke konuyu 1 saat önce görseydim. 5070 im olacaktı şimdi.
Bahsettiğin kart cidden 9070 ise geçmiş olsun valla, 5060Ti 16GB ile rahat rahat takas edilebilecek bir kart yani, saf gücü 5070 den iyi kartın.

Taksitten de ayrı kazık atmışlar 3 taksit vade farksız zaten çoğu karta kim neden 4 taksite o farkı öder ki? Kasadaki adamlar uyarmadı mı cidden ben taksit yaparken soruyorum hangi karta fark almıyor kaç taksite kadar fark almıyor falan diye, hiç ikiletmeden söylüyorlar ona göre vade farksız ödüyorum.

valla biraz aceleye geldi. kart teşhir gözüktüğü için ilk başta satamadılar. bi yarım saat uğraştılar kartı satmak için. Vatan merkeze mail falan attılar. Teşhir gözükünce direkt satamıyorlarmış. İnternet bişeynde gözüküyormuş. İnternetten alam dedm ama sitede gözükmüyordu. Çalışan baya uğraştı. Sonunda stok kendilerine geçmiş. Ben de aceleyle aldım. %10 faizle 4 taksit yapabilirm dedi taksit sorunca. Ben Tr de faiz %45 diye kar edecem sandım ama %10 senelik faiz değil, aslında 3 aylık fark ediyor. Neyse böyle oldu.

cuda destekli uygulama kullanıyom. Amd kartlar çalışmıyo. Yani bana 10 bine de verse işime yaramaz.
Cidden Cuda ile ilgili aldiysan gidip te 4060 almazsin , ikinci el de alacagin herhangi bir genis VRAM li kart alirsin. Amd haterligin yeni bahanesi de Cuda oldu resmen. Rocm ne kadar berbat olsa da , 9070 ile rocm de alacagin verimlilik 4060 ile cuda da alacagin verimligi yok eder. 8gb vram ile iyi sanslar

Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.

Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.
Kartları internetten, telefondan veya başka mağazalardan çekiyorlar sorun orada zaten, sadece gidip alınsa size kalırdı.

Geri