🔥İndirim Gaming Gentr Bayram Özel Oyuncu Ekipmanı İndirimleri 🔥

Pxn v10 ultra 15 bin küsürdü ya, hemen artmış fiyatı.
Artali 1 ay oluyor ya :(
İdefix'de hala 16.400 ve peşine 5-6 taksit var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç gündür idefix 16k idi 20k olmuş :(.

Asus rog strix 5070 ti 40 bine ne zaman göreceğiz acaba
Hocam onu ben en son 72 73k civarında görmüştüm. 63e vatan 5080 satıyor yani öyle saçma bir fiyatı vardı :)

@Diavelin Hocam Gulikit KK3 Pro ve Max modeli var alınır mı bu fiyata?
Knk ben max modelini almıştım 2 ay önce baya memnunum ilk geldiğinde nintendo layout ile geliyor içinden çıkan tuşlarla değiştirip xboxa çevridim kalitesi olarak bence güzel hall effect olmasıda güzel fakat pro modeliyle aynı donanıma sahip ama 1k fiyat farkı var yanında gelenlerden iki üç ek parça eksik bide arkadakaki rb lb tuşlarının ayarını yapamıyorsun ona bir bakıp pro modelini alman daha iyi olabilir 2.5kya baya iyi gamepad bence

Knk ben max modelini almıştım 2 ay önce baya memnunum ilk geldiğinde nintendo layout ile geliyor içinden çıkan tuşlarla değiştirip xboxa çevridim kalitesi olarak bence güzel hall effect olmasıda güzel fakat pro modeliyle aynı donanıma sahip ama 1k fiyat farkı var yanında gelenlerden iki üç ek parça eksik bide arkadakaki rb lb tuşlarının ayarını yapamıyorsun ona bir bakıp pro modelini alman daha iyi olabilir 2.5kya baya iyi gamepad bence
Pro modeli 200, Max modeli 500 lira indirime girmiş. Max almayı düşünüyorum da değişken QC ve gecikme değerleri beni soğutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri