- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,831
Ne kadar ek/yama o kadar risk.
Ne kadar ek/yama o kadar risk.
merhaba, başlıktaki psu mu yoksa c850 gold core mu içi daha iyi?A-GLS'de japon kapasitör yok.
Alıntıyı görüntüle
Tayvan ve Çin karışık. Revizyona göre belki denk gelebilir ama sanmıyorum. Teapo yerine TK falan kullanırlar.
Çok doğru tespit. Direkt çektim 8 yıllık emektar highpower 700w vardı. Düşünüyordum almayı zaten. İyi oldu bu fiyata.bu site iyi oldu teşekkür ederim. Zaten işin içine girdikçe takıntı yaptık. Eskiden hazır sistem alır geçerdim. Şimdi yok psu şu olacak yok anakart vrm faz sayısı amperi. İşler iyice karıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunda ama 5.1 3.1 olan şeyler 5.0 ve 3.0 hocam bide bi arkadaş sorunlu demiş ben anlamıyomda söyliyim dedeim
Özellikle 12 pin konektörüne ek yapmak riskli. Anakart, cpu pek bir risk olacağını sanmıyorum, ama gpu kısmı sıkıntı. Kesinlikle güç kaynağı ile gelen kablonun takılması taraftarıyım
banada lazım ama almadım hocam ya . Herşeye 2 3 bin fazla ver çok pahalı geliyor. Kasa psu gene 9 10 tutucak bu psu alırsam karasız kaldım.Çok doğru tespit. Direkt çektim 8 yıllık emektar highpower 700w vardı. Düşünüyordum almayı zaten. İyi oldu bu fiyata.
Modüler PSU`larda da kablo ek olarak takılıyor. En sağlıklısı içten lehimli, modüler olmayan PSU`lar ama kablo kalabalığı yapıyor, örgü ise şık hem derli toplu oluyor. Portları düzgünce taktıktan sonra üretim hatası yoksa sorun yaşanma ihtimali düşük ama risk az da olsa var, ben o riski alıyorumÖzellikle 12 pin konektörüne ek yapmak riskli. Anakart, cpu pek bir risk olacağını sanmıyorum, ama gpu kısmı sıkıntı. Kesinlikle güç kaynağı ile gelen kablonun takılması taraftarıyım
Bu psu yeni sayılır. 9klardan düştü bu fiyata. daha düşer mi emin değilim ama olması gereken fiyatı budur bence diğerleriyle karşılaştırınca. B850 mortar aldım 10.399a bi de bu psu bulabildim. yavaş yavaş ddr5e giriş yapıyorum bakalım. Ramlerin de son çeyrekte düşmesini bekliyorum. 7-8k bandında 6000mhz cl30 ram bulursam yeterli. sonrası 9800x3d yi beklemeye kalcak.banada lazım ama almadım hocam ya . Herşeye 2 3 bin fazla ver çok pahalı geliyor. Kasa psu gene 9 10 tutucak bu psu alırsam karasız kaldım.
Hocam bende 14e peşin 6 taksit Rog B850-E aldım 18 ede 9900x3d aldım. Bende ekran kartsız toplicam nasipse peşin fiyat 6 taksit kovalıyomBu psu yeni sayılır. 9klardan düştü bu fiyata. daha düşer mi emin değilim ama olması gereken fiyatı budur bence diğerleriyle karşılaştırınca. B850 mortar aldım 10.399a bi de bu psu bulabildim. yavaş yavaş ddr5e giriş yapıyorum bakalım. Ramlerin de son çeyrekte düşmesini bekliyorum. 7-8k bandında 6000mhz cl30 ram bulursam yeterli. sonrası 9800x3d yi beklemeye kalcak.
14e iyi bulmuşsun. Güzel anakart. Ben mATX istediğim için mortar aldım. 9900x3d 18e düştü mü ya. ben bulamam o fiyata. Şu an gözüm kapalı 9700x alacağım. uygun bulursam 9800x3dHocam bende 14e peşin 6 taksit Rog B850-E aldım 18 ede 9900x3d aldım. Bende ekran kartsız toplicam nasipse peşin fiyat 6 taksit kovalıyom
teşekkür ederim bende 9950x düz modelini hedefliyordum indiri mfalan . bu denk gelince aldım14e iyi bulmuşsun. Güzel anakart. Ben mATX istediğim için mortar aldım. 9900x3d 18e düştü mü ya. ben bulamam o fiyata. Şu an gözüm kapalı 9700x alacağım. uygun bulursam 9800x3d
https://chromewebstore.google.com/detail/akprays-akakçe-fiyat-taki/bakkcebgjpmjcgdhdddnpdnakcfglena Şöyle bir extension geliştirdim. Bununla takip edebilirsin.teşekkür ederim bende 9950x düz modelini hedefliyordum indiri mfalan . bu denk gelince aldım
teşekkür ederimhttps://chromewebstore.google.com/detail/akprays-akakçe-fiyat-taki/bakkcebgjpmjcgdhdddnpdnakcfglena Şöyle bir extension geliştirdim. Bununla takip edebilirsteşekk