Wraith W75 V2 Alınır mı O Paraya Değer mi Başka Öneriniz Var mı

Türkçe hiç bilmiyorum hocam sadece w75 var alınabilir
Şu da varmış bakılabilir ama aynı şekil kablolu w75 gibi hybrid değil
gamerider daha çok f/p gibi anladığım kadarıyla w75 ise bir kere alayım uzun kullanayım şeklinde aralarında 1.3k fiyat farkı var ikisinde de bilek desteği yok sen olsan nasıl bir tercih yapardın birde alabileceğim güzel bilek desteği var mı wraithin bilek desteğine 1.9k para vermiyim çok boş bir harcama gibi geldi

gamerider daha çok f/p gibi anladığım kadarıyla w75 ise bir kere alayım uzun kullanayım şeklinde aralarında 1.3k fiyat farkı var ikisinde de bilek desteği yok sen olsan nasıl bir tercih yapardın birde alabileceğim güzel bilek desteği var mı wraithin bilek desteğine 1.9k para vermiyim çok boş bir harcama gibi geldi
İkisi de oem ürün, wraith daha uzun ömürlü diye bir şey yok. Ben k1 he yi hem fiyat olarak avantajlı buluyorum. Hemde keychron yazılımına sahip ve switchlerde keychron. Keychron ise köklü bir firmadır. Fiyatı niye uygun, sanırım abs kasa ve keycaplere sahip olmasından ötürü. Yoksa w75 le arasında hız olarak veya yazılımsal farklılıkları yok. İkisinin switchleri de orta halli. İkisinin kasada plastik. Ama şekli hoşuna gidiyordur w75 almak istersin alabilirsin tabii ki de. 4k da w75 e çok fazla rakip var.

İkisi de oem ürün, wraith daha uzun ömürlü diye bir şey yok. Ben k1 he yi hem fiyat olarak avantajlı buluyorum. Hemde keychron yazılımına sahip ve switchlerde keychron. Keychron ise köklü bir firmadır. Fiyatı niye uygun, sanırım abs kasa ve keycaplere sahip olmasından ötürü. Yoksa w75 le arasında hız olarak veya yazılımsal farklılıkları yok. İkisinin switchleri de orta halli. İkisinin kasada plastik. Ama şekli hoşuna gidiyordur w75 almak istersin alabilirsin tabii ki de. 4k da w75 e çok fazla rakip var.
sen öyle diyince k1 daha mantıklı geldi şimdi 1.3k fiyata değer mi bilemedim zaten şu anda kullandığım klavyeden 1000 kat daha iyidir beğenmesem bile o kadarda pişman olacağımı zannetmiyorum birde extradan bileklik desteği aldın mı aldıysan ne aldın almadıysan önerebileceğin bir model var mı

sen öyle diyince k1 daha mantıklı geldi şimdi 1.3k fiyata değer mi bilemedim zaten şu anda kullandığım klavyeden 1000 kat daha iyidir beğenmesem bile o kadarda pişman olacağımı zannetmiyorum birde extradan bileklik desteği aldın mı aldıysan ne aldın almadıysan önerebileceğin bir model var mı
Bilek desteği kullanmadığım için yardımcı olamayacağım bu konuda.

Mchose mix87 kullaniyorum hemen hemen butcene yakin fiyatlarda sanirim %85 olmasini sorun etmiyorsan tavsiye ederim uzmeyecek bir klavye

merhaba ben şu anda rampage ally k11 %60 lık bir klayve kullanıyorum yedek olarakta asus tuf gaming k3 var bunları satıp w75 almak istiyorum sizce mantıklı mı veya w75 yerine önerebileceğini daha ucuz bir klayve var mı %75 olursa iyi olur bir çok şey var siz ne önerirsiniz çok kararsızım birde bilek desteği olursa iyi olur olmazsa da önerebileceğiniz varsa onuda alırım (türkçe olursa iyi olur)
wraithten hiç alışveriş yapmadım ama w60 w75 kullanan arkadaşlarım memnun tabi bi sorun çıkarsa ürünlerinin arkasında dururlarmı bilmem

wraithten hiç alışveriş yapmadım ama w60 w75 kullanan arkadaşlarım memnun tabi bi sorun çıkarsa ürünlerinin arkasında dururlarmı bilmem
herkes bu konudan şikayetçi sanırım ürünleri sürekli sorun çıkarıyor mu birde müşteri hizmetleri çok mu kötü

herkes bu konudan şikayetçi sanırım ürünleri sürekli sorun çıkarıyor mu birde müşteri hizmetleri çok mu kötü
bildiğim kadarıyla son zamanlarda bi anda popüler oldu zaten bu wraith ürünlerinin arkasında dururlarmı durmazlarmı inanın bir bilgim yok şuanlık daha alışveriş yapmadım yapmayı düşünüyorum ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ürünlerinin arkasında duruyolar diyende var durmuyolar diyende ama genel olarak sattıkları ürünler güzel ürünler ha ürünlerinin arkasında dururlar durmazlar orasını dediğim gibi bilemem

Wraith W75 Analog Klavye [Ön Sipariş - Yeni Üretim] modelini 9 Eylül 2024’te ilk sipariş verdiğimden beri aktif olarak kullanıyorum. Neredeyse 24 saat bilgisayar kullanan biri olarak deneyimlerimi anlatayım, belki yeni versiyonunda farklıdır. Şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar şunlar:
Klavyedeki kaymaması için olan padlerin ikisi de koptu. Genelde yarım yükseklikte kullandığım için yapıştırdım, sıkıntısız hallettim. İkinci sıkıntı ise arkadaşlarım olsa gerek, klavyeye gazlı içecek döküldü ve birkaç switch sertleşti. Klavye kutusundan yedek switch çıkması işe yaradı. Fakat bir süre sonra klavyenin kendi kablosu çalışmayı bıraktı. Şu anlık Razer kulaklığımın kablosu ile kullanıyorum.
Benim yaşadığım en büyük sıkıntı ise siyah renk olduğundan yazıların görünmemesi. Oyunlarda problem yaratmasa da yazı yazarken arada yanlış tuşa basabiliyorum. Kullanıma bağlı olarak WASD tuşlarının yüzeyinde hafif parlama var ama o kadar önemli değil.
Garanti konusuna gelirsek, klavyeyi garantiye gönderdim; belki kablo sorununu çözerler diye düşündüm. Ancak sıvı teması olduğundan dolayı ilgilenmediler. Yine de kargo süreci hızlıydı. Mail ile güncellemeleri bildiriyorlardı ve bir sorum olduğunda gün içinde cevap alabiliyordum.
Uygulamalarını da sevdim, kolay anlaşılır bir arayüz yapmışlar. Klavye genel olarak sağlam hissettiriyor. Ses açısından da hoşuma gidiyor, ayrıca ses tekerleğinin olması işime yarıyor. Genel olarak memnunum, tabii yeni versiyonunda ne gibi sıkıntılar vardır bilemem.
w75 p1.webp

beyler slice 75 nasıl

Geri