ihtiyacın varsa alZ flip iyi değil mi bana yakın orası
Valla bu + bi apple watch akabilirihtiyacın varsa al
apple watch ile samsung uyumunu napican hocamValla bu + bi apple watch akabilir
Çok önemli değil ya uymaz mı onlarapple watch ile samsung uyumunu napican hocam
Sıfır yok sanırım honordada ondadaZ flip iyi değil mi bana yakın orası
Telefonla sipariş alıyorlar mı teşhirlerde?Sağ olun hocam 2 bin liralık bi tane demo çekmeyi planlıyorum telefonla sipariş edeceğim de acaba pil yüzdesini ve ekranın durumu hakkında bilgi alabiliyor muyum
zamanın iyi telefonu hala gideri var ama batarya ufak kalıyor artık günümüzde onuda hesaba kat hocam yoksa zamanında çok almak isteyip fiyatından mütevellit vazgeçtiğim telefondur honor 200 kullanıyorum 20bine almıştım o zaman magic 6 pro 55 bin liraydı.Sıfır yok sanırım honordada ondada
Valla telefonum berbat durumda değistiricem mecburda acaba telefonlarda sıfır stok olma ihtimali varmıdır sizcezamanın iyi telefonu hala gideri var ama batarya ufak kalıyor artık günümüzde onuda hesaba kat hocam yoksa zamanında çok almak isteyip fiyatından mütevellit vazgeçtiğim telefondur honor 200 kullanıyorum 20bine almıştım o zaman magic 6 pro 55 bin liraydı.
sabah 9 da dene şansını hocam ben hiç telefonla bir şey almadım vatandan.Valla telefonum berbat durumda değistiricem mecburda acaba telefonlarda sıfır stok olma ihtimali varmıdır sizce