ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,938
nitro+ var forza 6da biraz piştim sanırım
Hangi marka olursa olsun üst seviye bir soğutma bloğuna sahip olduğu kesin ama AMD'nin fabrika çıkışı yüksek voltaj verme huyu değişmiyor. Sonuçta kart yine yükte 329 watt çekiyor ve hotspot 82 dereceyi görüyor. Undervolt yapmak her türlü kartı rahatlatacaktır.nitro+ var forza 6da biraz piştim sanırım
Alıntıyı görüntüle
sıcaklık normal değil minitro+ var forza 6da biraz piştim sanırım
Alıntıyı görüntüle
bu undervolt nasıl daha düşük güç kullanarak aynı şeyi yapıyor onu aklım tam almadı %1 fps falan düşmüyor değil mi pek kurcalamamıştım eksisi yoksa yapayımMesaj otomatik olarak birleştirildi:
boş yaptığı kısımları geçersen 15. dakikada falan anlatıyor
hocam videoda her şeyi anlatıyor 9070xt'm olsa daha detaylı bilgi verebilirdimbu undervolt nasıl daha düşük güç kullanarak aynı şeyi yapıyor onu aklım tam almadı %1 fps falan düşmüyor değil mi pek kurcalamamıştım eksisi yoksa yapayım
normal de oda da sıcak olunca daha da ısıtıyor biraz soğuk olsun istiyor insan aralıksız 3 saat oynasam odada pişerim galibasıcaklık normal değil mi
Ben bu videoda denilenleri kendi kartımda yaptım pulse modeli bendekide 30 watt falan bile düşmedi nasıl oluyo obu undervolt nasıl daha düşük güç kullanarak aynı şeyi yapıyor onu aklım tam almadı %1 fps falan düşmüyor değil mi pek kurcalamamıştım eksisi yoksa yapayım
ayar kaydolmamıştır bişe olmuştur ben de pek bilmiyorumBen bu videoda denilenleri kendi kartımda yaptım pulse modeli bendekide 30 watt falan bile düşmedi nasıl oluyo o
hocam odada pişeceğiniz kesin de ekran kartı performansından ödün vermek istemiyorsanız böyle bırakmayı da düşünebilirsiniznormal de oda da sıcak olunca daha da ısıtıyor biraz soğuk olsun istiyor insan aralıksız 3 saat oynasam odada pişerim galiba
gerçi oyunu kapatma yürüme hatırlatıcısı gibi oluyor
performansı düşürmüyor diye biliyordum o yüzden konu açtım normal fpsi düşürmeyip %1 düşürüyor mu falan ondan emin değilimhocam odada pişeceğiniz kesin de ekran kartı performansından ödün vermek istemiyorsanız böyle bırakmayı da düşünebilirsiniz