17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Wraith zengin işiSatış sonrası destekleri çok zayıf bunu bilerek alışveriş yapın. Oyuncu ekipmanı arayan arkadaşlar değerlendirebilir.
Wraith zengin işiSatış sonrası destekleri çok zayıf bunu bilerek alışveriş yapın. Oyuncu ekipmanı arayan arkadaşlar değerlendirebilir.
Kesinlikle doğru diyorsunuz, arada Instagram üzerinde bu markanın ürünlerini öven kişiler çıkıyor karşıma, çoluk çocuğun parasına göz dikmişler, asıl üzücü olan gençlerin bir çoğu da bu fiyatlara araştırmadan, düşünmeden, sipariş veriyorlarBunları organize olup cimerlemek lazım da influencerlara acayip para akıtıyolar. Birçoğu da yalan yanlış eksik anlatıp çocukları kandırıyor.
Evet aynı zamanda bu gümrüğü bizim gibi halka kapatma yasasını destekleyen yandaş firmalardan birisi
Evet ambalajı açılmış ürünleri iade almıyolar. Hak ihlali olduğunu bilmelerine rağmen. Ben atk a9 pro siparişi verdim o fiyata baya uygun diye bakalım satış sonrası desteğe ihtiyacım olmaz inşallah.
Evet haklısınız ama biz de ticaret yapıyoruz adam ürünün orijinal kutusuna koli bandı vurup geri gönderiyor. Farklı sektördeyiz ama nasıl iade alacaksın söyle? Biz tekrar satabileceğimiz ürünü 2-3 ay geçsede geri alıyoruz ama insanlar o kadar bencil ve nankör ki zaten hakkım var diyor ürünü alıyor kullanıyor son gün gönderiyor onuda herhangi bir paketleme yapmadan bazen evindeki ekmek poşetine koyup bi bant vurup bazen direkt orijinal kutu üzerine bant vurup gönderiyor.14 gün iade hakkını kullandırtmayan site değil mi bu.
almayın aldırtmayın ilk başta bindirim sonra indirim indirim değil bu arada alacaklara söyliyeyimSatış sonrası destekleri çok zayıf bunu bilerek alışveriş yapın. Oyuncu ekipmanı arayan arkadaşlar değerlendirebilir.
Bir youtuber'ın üstü kapalı söylemlerinden anladığıma göre sponsorluk şartları objektif olmayı kabul etmiyor. Tab2 miydi neydi öyle bir lavuk var. Her videoda "bu hayatımda gördüğüm en güzel klavye mouse" falan diyerek anlatıyor. Hayır bir tane kulaklığın mikrofonu için de aynı cümleyi kullandı, Hyperx'in micinden falan iyi olduğunu söyledi. Öyle bişey de yok arada bariz dağlar kadar fark var. Wraith reklamı alan inf görünce dediklerinin önemi kalmıyo benim için.Kesinlikle doğru diyorsunuz, arada Instagram üzerinde bu markanın ürünlerini öven kişiler çıkıyor karşıma, çoluk çocuğun parasına göz dikmişler, asıl üzücü olan gençlerin bir çoğu da bu fiyatlara araştırmadan, düşünmeden, sipariş veriyorlarsite üzerindeki fiyatları zaten fahiş, ayriyeten böyle arz ve talep olursa istedikleri gibi at koşturuyorlar, tabi bir de tekel durumuna gelmeleri bunların elini daha da kolaylaştırıyor.
alla alla öylemiymiş dostum sen hariç herkes 14 gün de bile iade almıyor diyorlar, senin ne ayrıcalığın var merak ettim?Desteği umursamadan 2 3kya sürekli fare alıp deniyorum baya zevkli iş. En azından kargo hızlı ve wraith markalı ürünleri 30 gün iade alıyorlar kullanılsa da
Türkçe biliyor musun? "Wraith markalı ürün"alla alla öylemiymiş dostum sen hariç herkes 14 gün de bile iade almıyor diyorlar, senin ne ayrıcalığın var merak ettim?
Alıp iade mi ediyosun yoksa direkt alıyo musun?Desteği umursamadan 2 3kya sürekli fare alıp deniyorum baya zevkli iş. En azından kargo hızlı ve wraith markalı ürünleri 30 gün iade alıyorlar kullanılsa da
5 kere Wraith markalı ürün aldım 2sini beğenmeyip iade ettim. Diğer markaları iade almıyorlar ki zaten alıp kullanıp 300 500 ucuza satıyorumAlıp iade mi ediyosun yoksa direkt alıyo musun?