🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Almamanın tek sorunu cidden bazi urunlerde tekel olmaları

Yurtdışında 80-90 dolara satılan gamepadleri sen toplu indirimli halde getiriyorsun, hadi vergisi cartu ekle kar marjıda ekle ama 6500 TL'den satma yani. Ciddi indirim göremedim, şu fiyatlara alışveriş yapmayın seve seve düşürecekler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o sırada THH kararına bile uymayan wraithi mecburen icra veren ben :/
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman verdiniz sonuçlanırmı yakın zamanda?

Bende e-ticaret sitesi açayım, iadeleri kabul etmiyim yanıma kar kalsın. Devlet bana dokunmuyor zaten.:)

Yurtdışında 80-90 dolara satılan gamepadleri sen toplu indirimli halde getiriyorsun, hadi vergisi cartu ekle kar marjıda ekle ama 6500 TL'den satma yani. Ciddi indirim göremedim, şu fiyatlara alışveriş yapmayın seve seve düşürecekler.

Ne zaman verdiniz sonuçlanırmı yakın zamanda?

Bende e-ticaret sitesi açayım, iadeleri kabul etmiyim yanıma kar kalsın. Devlet bana dokunmuyor zaten.:)
İcra parami çoktan aldim , ilamli icraya bos yapamiyor wraith :) 1 haftaya ödemezse banka hesaplarina bloke ve cebri icrada çabası.

Bu wraith gerçekten iyi mi bütün yayıncılara sponsor olmuşlar aşırı övüyorlar. O yüzden alasım gelmiyor sponsorlu olduğu için.

Bu wraith gerçekten iyi mi bütün yayıncılara sponsor olmuşlar aşırı övüyorlar. O yüzden alasım gelmiyor sponsorlu olduğu için.
Satis sonrasi desteklerinde cok sikayet var. Sorun cikmazsa iyi, paketlemeyi falan da iyi yapiyorlar. Meyer biraz rakip olabilse meyeri tercih ederdim ben sahsen.

İcra parami çoktan aldim , ilamli icraya bos yapamiyor wraith :) 1 haftaya ödemezse banka hesaplarina bloke ve cebri icrada çabası.
Ellerinize saglik

oha cok iyi yaa 200 tl indiirm ajnwnjawnıjawıjn almak ıstedıgım mouse 7900 den 7700 olmuş 200 tl eksıkdi

ATK A9 düne kadar 1299 liraydı, bayram indirimiyle 1499'dan 1299 liraya düşmüş, kral firma ya. :kekw:

Bir youtuber x ürünü çok iyi deyip övüp kendi linki ile sizi wraith in sitesine yönlendiriyorsa o youtuberin dediği hiç bir şeyin bir objektifliği yoktur bunu bilin. Çoğu negatif kısımları bile yumuşatarak söylüyor.

İndirim yok :D? ürünler çıktığı zaman bu fiyattydı zaten 1 2 ay öncenin fiyatları.

Beyler chillkey slice 75 tarzı klavye bakıyorum bütçem 10-15k bana kablolu kablosuz önemli değil. Gravastar var zaten onu önermeyin. Wraithe para yedirmek istemiyorum. Ne alabilirim?

Geri