Ne zaman verdiniz sonuçlanırmı yakın zamanda?o sırada THH kararına bile uymayan wraithi mecburen icra veren ben :/
Alıntıyı görüntüle
İcra parami çoktan aldim , ilamli icraya bos yapamiyor wraithYurtdışında 80-90 dolara satılan gamepadleri sen toplu indirimli halde getiriyorsun, hadi vergisi cartu ekle kar marjıda ekle ama 6500 TL'den satma yani. Ciddi indirim göremedim, şu fiyatlara alışveriş yapmayın seve seve düşürecekler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman verdiniz sonuçlanırmı yakın zamanda?
Bende e-ticaret sitesi açayım, iadeleri kabul etmiyim yanıma kar kalsın. Devlet bana dokunmuyor zaten.![]()
Satis sonrasi desteklerinde cok sikayet var. Sorun cikmazsa iyi, paketlemeyi falan da iyi yapiyorlar. Meyer biraz rakip olabilse meyeri tercih ederdim ben sahsen.Bu wraith gerçekten iyi mi bütün yayıncılara sponsor olmuşlar aşırı övüyorlar. O yüzden alasım gelmiyor sponsorlu olduğu için.
Ellerinize saglikİcra parami çoktan aldim , ilamli icraya bos yapamiyor wraith1 haftaya ödemezse banka hesaplarina bloke ve cebri icrada çabası.
İmza.Alışveriş yapmayın gitsin kelepir fiyat değilse başınızı ağrıtmayın. Ona buna sponsor olacaklarına müşteri memnuniyetine odaklansınlar.
Hangi hane padGamepad indirimi gözlerimi yaşarttı