Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

sein.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
5070 alacağım 12gb vram olması düşündürtüyor 5070 ti ile fiyat farki fazla. 5060 ti ilede fps farkı çok fazla. 12gb vram normal oyun deneyimlerinde sıkıntı yaratmıyor ilerde ne olur bilmem ama 5070 kullananlar oyunlarda Ray tracing ve path tracing açınca vram yetiyormu söyleyebilirse çok iyi olur.

bu arada kartı ddr4 sistemde i5 10600 ile kullanacağım bir süre. Darboğaz olacak ama oynanmayacak seviyede olacağını düşünmüyorum fpslerde gene tatmin edici olur sanırım.

5070 alacağım 12gb vram olması düşündürtüyor 5070 ti ile fiyat farki fazla. 5060 ti ilede fps farkı çok fazla. 12gb vram normal oyun deneyimlerinde sıkıntı yaratmıyor ilerde ne olur bilmem ama 5070 kullananlar oyunlarda Ray tracing ve path tracing açınca vram yetiyormu söyleyebilirse çok iyi olur.

bu arada kartı ddr4 sistemde i5 10600 ile kullanacağım bir süre. Darboğaz olacak ama oynanmayacak seviyede olacağını düşünmüyorum fpslerde gene tatmin edici olur sanırım.
peki neden 9070xt düşünmüyorsun şu an daha ucuza

Sorunsuz 9 aydır her oyunda kullanıyorum daha hata vs almadım karalayanlar genelde rx580 kullanıyor 5070 alıp forza 6 da vram uyarısı yiyen vardı forumda yaklaşma derim oyun için alacaksan.
Hocam bende inanın 3 aydir durmaksızın sadece su kartları araştırıyorum reddittede aynı herkesde sorunlu olmuyor niyeyse bazilari cok iyi diyor bazilari çöküyor diyor driverlari sık guncelliyorlar ama sıkçada sorun çıktığını duyuyorum kafam karıştı iyice

Ultra ayarlarda oynayacaksan bence yetmez the last of us 1-2 de bile zaman zaman 12gbyi geçen vram kullanımı gördüm forza horizon 6 falanda geçiyor diğer oyunları oynamadığım için yorum yapmicam

Hocam bende inanın 3 aydir durmaksızın sadece su kartları araştırıyorum reddittede aynı herkesde sorunlu olmuyor niyeyse bazilari cok iyi diyor bazilari çöküyor diyor driverlari sık guncelliyorlar ama sıkçada sorun çıktığını duyuyorum kafam karıştı iyice
Birde 9070xt alırsam şuan oynamakta zorluk çekerim i5 10600 kullanıyorum fena darboğaz olur 9070xt 5070ti gücünde

amd driverlarindan dolayı ve fsr sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driverlar sorunsuz olsa gene alırdım ama değil malesef
Arada sırada garip hatalar veriyor evet ama genel olarak sorunsuz

Yerinde olsam 9070xt alırdım gerçekten değiyor

Amd eskisi gibi hata da vermiyor kullanan tecrübe eden biri olarak söylüyorum

Birde 9070xt alırsam şuan oynamakta zorluk çekerim i5 10600 kullanıyorum fena darboğaz olur 9070xt 5070ti gücünde
5070 de de çekeceksiniz 9070xt de de çekeceksiniz
ama şu an 5070 den ucuza 9070xt var indirimde

çok büyük fark mı var yok
ama yine de indirimde

olabildiğince yüksek ayarlarda 2k oynarsınız süreci idare edersiniz

kronik seviyede bir sorun yok kartlarda

Yerinde olsam 9070xt alırdım gerçekten değiyor

Amd eskisi gibi hata da vermiyor kullanan tecrübe eden biri olarak söylüyorum
Bende 7 aydır kullanıyorum 1 defa sürücü çökmesi yaşadım sadece. Onda da amd desteğe mail attım 1 gün olmadan detaylıca ilgilendiler çözdüler. Yani sorun olsa çözümde sunuyorlar ulaşabiliyorsun rahatça.

Arada sırada garip hatalar veriyor evet ama genel olarak sorunsuz
Bilemiyorum işlemci darboğazıda ayrı bir sorun. Driverlar ile problem yaşarsam iadede yok 2. Elden satsam zarar olucak zaten işim yok öğrenciyim birikmiş para ve baba desteğiyle alınacak o yüzden fazla endişeliyim. Nvidia 5060ti gibi bir karta 16gb koyup 5070e 12 koyması gercekten gülünç ve iğrenç bir satış tekniği gibi bir şey olmuş artık

Bende 7 aydır kullanıyorum 1 defa sürücü çökmesi yaşadım sadece. Onda da amd desteğe mail attım 1 gün olmadan detaylıca ilgilendiler çözdüler. Yani sorun olsa çözümde sunuyorlar ulaşabiliyorsun rahatça.
Aynen öyle nvidia da da oluyordur illaki normal böyle şeyler yani

Bilemiyorum işlemci darboğazıda ayrı bir sorun. Driverlar ile problem yaşarsam iadede yok 2. Elden satsam zarar olucak zaten işim yok öğrenciyim birikmiş para ve baba desteğiyle alınacak o yüzden fazla endişeliyim. Nvidia 5060ti gibi bir karta 16gb koyup 5070e 12 koyması gercekten gülünç ve iğrenç bir satış tekniği gibi bir şey olmuş artık
Hocam 9070xt al geç oyun oynuyorsan eskisi gibi değil amd tokatlıyor artık

Geri