gizliajanperi
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
CS de bıçak almak istiyorum ama para da yatırmak istemiyorum çok pahalı bıçak olmasına gereg yok veya yatırım yapmak gibi düşünebiliriz nasıl yapabilirim bunu
csde güvenilir yatırım olmaz. gelen ani güncellemeyle elindekinin değeri uçabilir de bi anda değeri düşebilir de
para yatırım amaçlı değil bıçak almak istiyorum kasalardan gelen parayı katlamak istiyorumYatırım yapma dostum csye 2 günde 200 dolar eridi gitti elimden
eyw kral deneyeceğimParan çoksa bütün kasalardan konteynır doldur yat üstüne. Paran az ise armory pass alıp süs aç. Süsler zaten armory i çeviriyor genel olarak ( topluluk sosisli süsü açıyorum ben ) şansa fazlada gelebilir. Biriken süs çıkartıcıları ile de 3. Parti sitelerden ucuz fiyattan charmli skin al charmları sök. Bu sayede hem skin hem charm ın olur. Armory passle süs avına girersin ekstra çıkartıcılarda sana yarar sağlar. Kaybetme ihtimali yok gibi bişe ama işsiz gibi item ararsın. Zor değil ama.
3 hesap ile yaklaşık 10 aydır haftalık drop alıyorum almadığım haftalarda oldu illaki toplam 200dolar civarı kazanç getirdi.CS de bıçak almak istiyorum ama para da yatırmak istemiyorum çok pahalı bıçak olmasına gereg yok veya yatırım yapmak gibi düşünebiliriz nasıl yapabilirim bunu