Anakart Dizmek İstiyorum 7800x 3d İçin Anakart Önerisi

realares

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50
50k bütçem var ve anakart dizmek istiyorum 7800x3d almayı düşünüyorum ama hangi anakart mödelini ve hangi markanın hangi modelinin iyi oldunu bilmitorum anakarta max 12k ayırmayı düşünüyorum sizin fikirlerinizede danışmak istiyorum

Aynı işlemciyi kullanmayı planlıyorum. aklımda anakart olarak 2 seçenek var;

ASRock B650M Pro RS veya MSI B650 GAMING PLUS WIFI

Bu iki anakartı düşünüyorum. ASRock un arayüzünü sevmiyorum, VRM ve Mosfetlerden ötürü bu seçimi yaptım.

knk asusa baktım beğendim ama siyah bi kasa toplamayı planlıyorum betaz siyah karşık olmuş bide 650 850 arasındaki fark ne

50k bütçem var ve anakart dizmek istiyorum 7800x3d almayı düşünüyorum ama hangi anakart mödelini ve hangi markanın hangi modelinin iyi oldunu bilmitorum anakarta max 12k ayırmayı düşünüyorum sizin fikirlerinizede danışmak istiyorum
knk asusa baktım beğendim ama siyah bi kasa toplamayı planlıyorum betaz siyah karşık olmuş bide 650 850 arasındaki fark ne
O paraya b650 mi alacaksın?
X870 bal gibi çekilir müthiş olur

Bu iki anakartı düşünüyorum. ASRock un arayüzünü sevmiyorum, VRM ve Mosfetlerden ötürü bu seçimi yaptım.
Msi olan var bende full siyah model bunu aldıktan sonra niye 1 2 daha verip daha kozmetiği düzgün olan almadım diye düşündüm tek m2 soğutucu var

bende asus b650m-r var bi sıkıntısını görmedim ama işlemciye göre hafif düşük kalıyor anakartım öyle dediler istiyosan bi üst modeline bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri