🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

saat geldi kutusu çok kötüydü ama kozmetik olarak şu an gayet iyi duruyor yanında şarj aleti de var (bana yok dendi) aldığım şarj aletini iade edeceğim pil sağlığı iyiyse muazzam bir alışveriş olacak saati sıfırlayınca tekrar editleyeceğim saat açıldı demo moddan çıkartmışlar ama pil sağlığını bulamadım nereden bilen varsa söyleyebilir mi

Edit: Sanırım samsung saatlerde pil yüzdesi gözükmüyor

Son düzenleme:
Samsung saatler de demolar kolaylıkla normal moda alabiliyor muyuz ilerde samsung telefona geçeceğim de saat alıp kenera koysam mı diyorum
Hocam ben gecen hafta aldim vatandan watch7 yi ayni paraya direk sifir kapali kutu verdiler direk bagladim

Hocam saatler kolay kolay bozulan cihazlar değiller. Eğer çok ciddi fiyst avantajıyla aldıysanız bence iade etmeyin. Ama fiyatına değmiyorsa iade edin
beles fiyat pil saglini goremiyom telefon bozuk iphone degil suan baglayamadim suanlik iphonesuz baglama yolu varmi pil sagligina bakak bari

Hocam ben gecen hafta aldim vatandan watch7 yi ayni paraya direk sifir kapali kutu verdiler direk bagladim
sağ olsunlar demodan çıkartıp göndermişler pil samsungun kendisinde normal yazıyor uygulama indirdim baktım orda iyi yazıyor birkaç gün kullanıp pilin bir günü çıkarıp çıkarmadığına bakacağım bir de garantisi yokmuş sanırım ama 2 bine aldım o yüzden garanti beklemiyorum bir günü çıkartacak bir pile sahip olsa yeterli benim için akşamdan takarım

sağ olsunlar demodan çıkartıp göndermişler pil samsungun kendisinde normal yazıyor uygulama indirdim baktım orda iyi yazıyor birkaç gün kullanıp pilin bir günü çıkarıp çıkarmadığına bakacağım bir de garantisi yokmuş sanırım ama 2 bine aldım o yüzden garanti beklemiyorum bir günü çıkartacak bir pile sahip olsa yeterli benim için akşamdan takarım
Sizde eger watch7 aldiysaniz ilk iki gun 2 saatte bitiyor arastirdim saat aliskanliklarinizi algiliyormus sanirim 2. gun yuzde 100 yaptigimda 3 gunu zorladi

Sizde eger watch7 aldiysaniz ilk iki gun 2 saatte bitiyor arastirdim saat aliskanliklarinizi algiliyormus sanirim 2. gun yuzde 100 yaptigimda 3 gunu zorladi
watch 6 aldım ben tamamdır o zaman bu bilgiyi akılda tutacağım 2-3 gün bir bakalım güncelleme yaptığımdan feci şarj gidiyor birkaç appten uygulama indirdim şarj sağlığını iyi gösteriyor ama samsung kendisi normal gösteriyor emin olamadım birkaç uygulama daha indirim bakacağım şu anlık memnun gibiyim bir de teyzeme alacağım bu fiyata bir tane daha yarın hediye olarak

beles fiyat pil saglini goremiyom telefon bozuk iphone degil suan baglayamadim suanlik iphonesuz baglama yolu varmi pil sagligina bakak bari
hocam ben çok anlamıyorum o işlerden ama bir yakınında iphone yokmu arkadaşında falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri