Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

Valla bu paralara bu sistem alınmaz bu al satçılae yüzünden fiyatlar o kadar abrüst ki gerçketen yazık yani . Nacizane tavsiyem gerçketen bilgisayar ihtiyacı olan birini bulup ona uygun bir fiyattan vermen olur hem dua da alırsın yani 27 30 arası idal bir fiyat olur Bu benim tavsiyem tabi.

Valla bu paralara bu sistem alınmaz bu al satçılae yüzünden fiyatlar o kadar abrüst ki gerçketen yazık yani . Nacizane tavsiyem gerçketen bilgisayar ihtiyacı olan birini bulup ona uygun bir fiyattan vermen olur hem dua da alırsın yani 27 30 arası idal bir fiyat olur Bu benim tavsiyem tabi.
Telefonu değiştirmem lazım oradan gelecek paralar ile birlikte telefon almayı planlıyorum. İlanlarımı açtım eğer güzel teklif gelirse telefon karşılığında tüm sistemi vermek istiyorum.

• AMD RYZEN 7 5700x3D
  • GALAX 3070TI
  • 2TB HDD
  • 500GB SSD
  • COOLOR MASTER 2 FANLI KULE TİPİ SOĞUTUCU İSTERSE SIVI SOĞUTUCUYU DA TAKABİLİR
  • 16 DDR4 RAM
  • FIFINE A6T MIKROFON
  • 750W PSU
    DARK MARKASININ KASASI
piyasası aşırı saçma olduğu için işlemciyi ayrı sat bence. tek başına 14k civarı alıcı çıkıyor :D

Telefonu değiştirmem lazım oradan gelecek paralar ile birlikte telefon almayı planlıyorum. İlanlarımı açtım eğer güzel teklif gelirse telefon karşılığında tüm sistemi vermek istiyorum.
Siz bilirsiniz tabii ki hayırlısı olsun .

30 bine gider, beklerseniz 35 edebilir, ama ilanlara bakarak aldanmayın. Saçma sapan fiyatlar var. Milleti mal sanıyorlar. İnsanlar gider 0 alır daha iyi. Özellikle nesil durumları vs çok etkiliyor. 7500f ile B580 veya rtx 5060 alabiliyor insanlar.

piyasası aşırı saçma olduğu için işlemciyi ayrı sat bence. tek başına 14k civarı alıcı çıkıyor :D
Öyle valla ama tek tek satacak vaktim yok keşke birisi gelse dese ne var ne yok alıyorum yazdığın fiyata valla havaya uçarım mutluluktan :D

Geri