Yeni Kasa Topladım Ancak Görüntü Gelmiyor

pc açınca kaç dk bekliyorsun hangi işlemcin var dahli gpusu varsa ekran kartını çıkarıp anakarttan açmayı dene bazen çözünürlükten dolayı da görüntü gelmeyebiliyor

pc açınca kaç dk bekliyorsun hangi işlemcin var dahli gpusu varsa ekran kartını çıkarıp anakarttan açmayı dene bazen çözünürlükten dolayı da görüntü gelmeyebiliyor
Açtığımda yaklaşık 15dk bekledim acilmayinca kapadım tekrar tekrar denedim ama olmadı işlemcim Intel core ultra 5 245kf

Açtığımda yaklaşık 15dk bekledim acilmayinca kapadım tekrar tekrar denedim ama olmadı işlemcim Intel core ultra 5 245kf
anakartta hangi ışıklar yanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir ihtimal bios güncelliğinden yapıyor olabilir ondan önce anakartta jbat1 diye pin olacak 2 tanedir tornavida ile PSU FİŞTEN ÇEKİLİ KAPALI İKEN dokundur birbirine 10 saniye kadar bekle tekrar dene

olası sorunlar, ekran kartı tam oturmamıştır, ram tam oturmamıştır. bunları kontrol et yine görüntü yoksa, bios ayarlarına girip ram hızını 3200 mhz ye çek o şekilde görüntü almaya çalış. aynı sorunu bende yaşamıştım bu şekilde çözümlemiştim.

olası sorunlar, ekran kartı tam oturmamıştır, ram tam oturmamıştır. bunları kontrol et yine görüntü yoksa, bios ayarlarına girip ram hızını 3200 mhz ye çek o şekilde görüntü almaya çalış. aynı sorunu bende yaşamıştım bu şekilde çözümlemiştim.
Klavyede bağlanmıyor hiç ekran yok biosda

anakartta hangi ışıklar yanıyor

bir ihtimal bios güncelliğinden yapıyor olabilir ondan önce anakartta jbat1 diye pin olacak 2 tanedir tornavida ile PSU FİŞTEN ÇEKİLİ KAPALI İKEN dokundur birbirine 10 saniye kadar bekle tekrar dene
Anakarta ilk açılınca dram ışığı turuncu yanıyor sonrasında dönüyor o kabloları birleştirmem ne işe yariyor

Klavyede bağlanmıyor hiç ekran yok biosda

Anakarta ilk açılınca dram ışığı turuncu yanıyor sonrasında dönüyor o kabloları birleştirmem ne işe yariyor
biosu sıfırlıyor o 2 pine tornavida tutmak tahminimce tv yle alakalı olabilir ama önce bi biosu sıfırla sonra mümkünse küçük bi monitörde dene

hocam aynı ekran kartıyla bende yeni sitem topladım kendime 4 5 ay önce aynı sıkıntı bende de vardı display port kablo ile bağlamıştım görüntü gelmiyordu hdmi ile bağladım driver yükledim driver yükledikten sonra düzeldi şuan dp kablo ile kullanıyorum büyük ihtimal driver yüklü olmadığı için görüntü alamıyorsunuz

Tek

Nasıl yapabilirim her şeyi sıfır aldım yeni topladım
pcyi başlatmak için bios güncellemesine ihtiyac duyulmamalı anakrt zaten stok revizyon ile gelir ramleri çıkarıp denemek haricinde dahili gpu varsa işlemcinizde anakartın slotuna takarak deneyin. yine olmazsa ekran kartı üzerindeki ikinci porta takıp deneyin.

hocam aynı ekran kartıyla bende yeni sitem topladım kendime 4 5 ay önce aynı sıkıntı bende de vardı display port kablo ile bağlamıştım görüntü gelmiyordu hdmi ile bağladım driver yükledim driver yükledikten sonra düzeldi şuan dp kablo ile kullanıyorum büyük ihtimal driver yüklü olmadığı için görüntü alamıyorsunuz
HDMI kablo ama bilmiyorum

ekran kartı ram cpu komple sökün. power ı komple kesip bios pilinide çıkarın o şekilde 1 dakika kadar bekleyip pili takın. pil çıkarılmış durumdayken tüm elektriği boşaltmak için power veya reset düğmesinede basabilirsiniz. sonrasında tek tek dikkatlice sorunsuz oturduklarına emin olarak takın.

ekran kartı ve ram i denediğinize göre bide cpu yu deneyin derim. anakartın görüntü portuna bağlamayın çünkü kf cpu larda dahili ekran kartı bulunmaz.

eğer sorun devam ediyorsa da kendi başınıza anca muadil parçalarla test etme durumu kalır. örneğin ekran kartını eski bilgisayarınıza bağlayıp görüntü gelip gelmediğini yani sağlamlığını test edin. ram inizi bi arkadaşınızın bilgisayarına takın ve sağlam olup olmadığına bakın. cpu yu muhtemelen anakart uydurmak zor olur en son seçenek ya anakart ya cpu kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri