İncehesap Kutusu Açılan Kulaklık İçin İade Kodu Vermesine Rağmen Para İadesi Yapılır mı

zulavippp

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar,

incehesap üzerinden Gamepower Mihawk oyuncu kulaklığı satın aldım. Ürün bugün elime ulaştı fakat kafama denediğimde çok dar geldi ve aşırı baskı yaptı. Ben de ürünü zarar görmeyecek şekilde kutusuna geri koyup İncehesap üzerinden cayma hakkı kapsamında iade talebi oluşturdum.

İlk başta kutu açıldığı ve satılabilirlik bozulduğu gerekçesiyle iadeyi reddettiler. Ancak daha sonra destek talebi üzerinden tekrar görüşünce bana bir Yurtiçi Kargo müşteri kodu ve ürün geri gönderim kodu vererek ürünü 72 saat içinde gönderebileceğimi söylediler.

Ben bu ürünü yarın eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde kargoya vereceğim. Merak ettiğim konu şu: İncehesap ürünü teslim aldığında kutu açıldı diye depoda tekrar bir sıkıntı çıkarır mı, yoksa yasal süreç işleyip paramın tamamını karta geri yatırırlar mı? Daha önce bu şekilde firmadan iade kodu alıp süreci sorunsuz tamamlayan var mı?

Ekler

• 31.webp
    31.webp
    3.5 KB · Hit: 50
  • img_003.webp
    img_003.webp
    85.1 KB · Hit: 48
  • 47131312-971c-4cb2-a20c-784ab2da991e.webp
    47131312-971c-4cb2-a20c-784ab2da991e.webp
    16 KB · Hit: 48
Merhaba arkadaşlar,

incehesap üzerinden Gamepower Mihawk oyuncu kulaklığı satın aldım. Ürün bugün elime ulaştı fakat kafama denediğimde çok dar geldi ve aşırı baskı yaptı. Ben de ürünü zarar görmeyecek şekilde kutusuna geri koyup İncehesap üzerinden cayma hakkı kapsamında iade talebi oluşturdum.

İlk başta kutu açıldığı ve satılabilirlik bozulduğu gerekçesiyle iadeyi reddettiler. Ancak daha sonra destek talebi üzerinden tekrar görüşünce bana bir Yurtiçi Kargo müşteri kodu ve ürün geri gönderim kodu vererek ürünü 72 saat içinde gönderebileceğimi söylediler.

Ben bu ürünü yarın eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde kargoya vereceğim. Merak ettiğim konu şu: İncehesap ürünü teslim aldığında kutu açıldı diye depoda tekrar bir sıkıntı çıkarır mı, yoksa yasal süreç işleyip paramın tamamını karta geri yatırırlar mı? Daha önce bu şekilde firmadan iade kodu alıp süreci sorunsuz tamamlayan var mı?
Yüksek ihtimalle sıkıntı çıkarmazlar benim kasa ve monitörü iade aldılar fakat banka kartı ile aldıysan para baya geç düşüyor hesaba benim param 1-2 haftada falan geldi

Merhaba arkadaşlar,

Ne alırsanız alın kutusunu düzgün açın, eksiksiz ve paketi açılmamış haliyle düzenleyin ve iadeye gonderin. Ben hep böyle yaparım şuana kadar hiçbir site iademi reddetmedi. Sonuçta adam o ürünü tekrar satabildigi sürece onun için sorun yok ama sanırım bir karton parçası dışarıda kalmış onu da koyman iyi olur. Eksiksiz koyduysan kabul ederler muhtemelen

Son düzenleme:
Ne alırsanız alın kutusunu düzgün açın, eksiksiz ve paketi açılmamış haliyle düzenleyin ve iadeye gonderin.Ben hep böyle yaparım şuana kadar hiçbir site iademi reddetmedi sonuçta adam o ürünü tekrar sattığı sürece onun için sorun yok sanırım bir karton parçası dışarıda kalmış keşke onu da koysaydin. Eksiksiz koyduysan kabul ederler muhtemelen
sığmadı böyle koydum

Ekler

• 312.webp
    312.webp
    14.2 KB · Hit: 34
Beyler bazıları hijyenden red yer falan demiş ama tüketici hakem heyeti kararlarına göre sadece kulak içi kulaklıklar hijyene giriyor, kulak üstü modellerde yasal cayma hakkı var. İncehesap da zaten kutu temizse sorun yapmıyormuş. Kartonu falan her şeyi tam gönderdim, pazartesi onaylanır herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri