Kaliteli Ups Önerir Misiniz

Çoğu markayı kullandım şuan powerful 3000 kullanıyorum. Bence bir farkı yok aküyü sen alıp taktıktan sonra :D
power dan çok çektim vallaha elimi sürersem bundan sonra namertim.

2000va dan altı kurtarmaz. 3 ekran da güç tüketir. 5 dk anca dayanır tam yükte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz boşverin konuyu bence bu markanın ufak bürolarda tercih edilmeme sebebi f/p si zaten. bu kadar yüksek kapasiteli bi ürüne pc de gerek yok. 2kv sı hemen hemen aynı performansta olan tunçmatik markasının 10 k ya var sizin önerdiğiniz ise 9.5k. üstelik 1kv. asus marka 5070 ile gainwars marka 5070 gibi düşün fiyatları uçurum ancak performansları neredeyse aynı ne gerek var yüksek fiyata
Hocam ben en ucuzuna bakmadım direkt İlk bulduşumu attım daha uygunsa bulmak mümkün. Dediğin gibi pek bi fark olmaz performansta ama kalitede bariz fark oluyor ve fiyat zannettiğin kadarda artmıyor.

Hocam ben en ucuzuna bakmadım direkt İlk bulduşumu attım daha uygunsa bulmak mümkün. Dediğin gibi pek bi fark olmaz performansta ama kalitede bariz fark oluyor ve fiyat zannettiğin kadarda artmıyor.
hepsini kullanan birisi olarak arada bariz farklar yok. yüksek kapasitelerde var sadece. ayrıca en ucuzu tunçmatikin yakınında bile değil

ups ler ile hiçbir alakam olmamasına rağmen geçen araştırdığımda incehesapta genele göre uygun olduklarını gördüm bilginiz olsun

Geri