❌İndirim Bitti! Asrock RX 9070 XT Taichi Oc 256 Bit Gddr6 16 GB Ekran Kartı | 40.382 TL

Çok baba model ama indirimli hali, Nitro'nun indirimsiz haliyle neredeyse eşit. Biraz daha revize şart.
Geçen yaz, Vatan 31'e sattı indirimlerde. Nitro+ da 34 idi. Sonra Taichi bir uçtu, kolay kolay da inmedi. 40 altını görmedim. Nvidia'ya geçme hevesiyle sattım ben de, pişman oldum açıkçası. Ancak alacak şuna dikkat etsin. Bu modelde cw olmayan kart yok gibi bir şey.

Aklımda 3 tane 9070XT modeli var biri bu diğeri xfx mercury oc birde powercolor red devil
Ben nitro derim elimde red devil varken geçtim sonra sistemle komple sattım red devil ilana koymuştum neyse iyiki satılmamış şu an kullanıyorum :) red devil çok iyi yalnız 3x8 pin güç girişi görüntüyü bozuyor nitro o açıdan tertemiz tek güç girişi ve gizlemişler şu da var nitro da 3x8 pin yapsaydı o zaman red devil diyebilirdim . Sen karar ver
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yaz, Vatan 31'e sattı indirimlerde. Nitro+ da 34 idi. Sonra Taichi bir uçtu, kolay kolay da inmedi. 40 altını görmedim. Nvidia'ya geçme hevesiyle sattım ben de, pişman oldum açıkçası. Ancak alacak şuna dikkat etsin. Bu modelde cw olmayan kart yok gibi bir şey.
Geçtiğimiz kasımda vatandan nitro yu 33400 e almıştım cw vardı baya iade edip tekrar aldım 2nci gelen iyiydi şahsi tecrübem ekran kartındaki cw konusunda farklı güç kaynağı kullanıldığında baya azalma olabiliyor .

Ekler

• 1000071773.webp
    1000071773.webp
    534 KB · Hit: 63
  • 1000054243.webp
    1000054243.webp
    533.8 KB · Hit: 65
  • 1000071851.webp
    1000071851.webp
    574.3 KB · Hit: 59
Ben vatanın 31k dan sattığı zaman almıştım. Aslında isteğim Red Devil di ama kasama sığmayacağı için bunu aldım çok memnunum. Soğutması çok iyi fan sesi ideal derece de. Ben özellikle test etmiştim CW duymamıştım ama bilmiyorum varsa da duymadım hiç.

Ben kullanıyorum. Nitro ile arasında kalmıştım. Diğer modelleri güç girişleri sebebiyle elemiştim. Nitroyu daha çok beğeniyordum ama o zaman bu modelde indirim vardı ve bunu aldım. Fotoda göründüğü gibi değil gerçekten. Malzeme kalitesi çok iyi. Teknik verileri zaten biliyorsunuz.

Nitro, Taichi, Mercury, Red Devil bunların hepsi çok kaliteli bileşen kullanıyor, bu kartların bu saatten sonra 40bin altı fiyata düşmesi çok zor, olur da denk gelirse düşünmeye fırsat kalmadan tüketirler zaten

taichi en yüksek cw şikayetine sahip model maalesef ki, mercuryde fanlar mıknatıslı bazı kullanıcılar fanların bir süre sonra dönmediğinden şikayet etmiş ürün 2 fanları 5 yıl garantili sanırım öyle görmüştüm, nitro ve red devil bir tık daha önde gibi yaptığım araştırmalarda
Ses ve soğutma dengesi olarak en iyi kart taichi. Sadece soğutma dersen Mercury OC. Sessizlik dersen red devil.
en iyisi değil ama iyi modellerden birisi

taichi en yüksek cw şikayetine sahip model maalesef ki, mercuryde fanlar mıknatıslı bazı kullanıcılar fanların bir süre sonra dönmediğinden şikayet etmiş ürün 2 fanları 5 yıl garantili sanırım öyle görmüştüm, nitro ve red devil bir tık daha önde gibi yaptığım araştırmalarda
Teknik servislerde en iyisi nitro diyor, her bir parçası en iyilerden seçilmiş, nvidia da msi suprim ne ise amd dede saphire nitro odur lafını duydum

Sırf güç kablosu girişi kapatılabiliyor diye Nitro+ alacaktım ama Nvidia sevdası ve bütçe olmayışı 5070'e itti beni. Kutu gibi tasarımı, gold renge çalan görüntüsü ve rgb şeridi vs. çok elit bir kart. Taichi daha gamer style bir tasarım. Herkesin tercihi kendine, önemli olan üründe coilwhine çıkmaması, ısı/ses yönünden stabil olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,987
Üyeler
197,596
Son üye
capellaa
Geri