Ucuza Win11 Key Satın Alımı

keye para veren kaldı mı ya

ben de yeni sisteme win 11 kurmak için alacağım da hangisini alsam sağlam lisanstan 389 liraya pro retail mi almak en iyisi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

keye para veren kaldı mı ya
bedavaya nerden getircez ki hocam

Açık kaynak script etkinleştirmek 1 dakika bile sürmüyor 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım diğer microsoft office uygulamalarını da buradan indirebilirsiniz.

ben de yeni sisteme win 11 kurmak için alacağım da hangisini alsam sağlam lisanstan 389 liraya pro retail mi almak en iyisi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bedavaya nerden getircez ki hocam
40 50 lira Trendyolda falan oralara baksana kral 3 5 bin verenler var şaşırıyorum win rar satın almak gibi bir şey bu durum bence 😅

Bazen keyler retail çıkıyor ya. Geçen win 11 pro key aldım, hesaba bağlandı. Bilgi kodlarını cmd fln girince de retail yazıyor. Süre Sınırsız/kalıcı fln. Bir diğer keyi kontrol etmedim. Eskiden ilk PC toplamada windows 10 home'a bin lira fln vermişiriz herhalde 2018 yılı fln. Şimdi win 11 9-10 görünce şaşırıyorum. Mediamarkt a fln gidince 3k 5k olsa alırım. Ne kazandırır diye sorarsanız... Hiç bir şey😂 Ancak aklım rahat olur. Ömür boyu oluyorlar, 12-13 15 de gelse sanırım o sürümü alabileceğim. Tabi MS döneklik yapmazsa.
hayatımda windowsa bir kere bile para vermedim. windowsa para vermek bana garip geliyor. eskiden hazır pc alınca içinde windows geliyordu mantıken fiyatın içinde windows da var haliyle ama key olarak ayrı bir şekilde hiç satın almadım.

40 50 lira Trendyolda falan oralara baksana kral 3 5 bin verenler var şaşırıyorum win rar satın almak gibi bir şey bu durum bence 😅
oem mi retail mi daha mantıklı sizce peki, bide daha önce hiç windows kurmadım umarım kolaydır, youtubeden araştıracağım

arkadaşlar selamın aleyküm bende windowsu etkinleştir yazısı çıktı artık key almam gerekiyor bana güvenilir iyi biyer önerir misiniz
Valla ben trendyoldan almıştım en son yorumlara bakarak sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,218,009
Üyeler
197,341
Son üye
wertyh
Geri