1.8 - 70-72 arasıyım bel desteğini çıkarınca bile genişliği biraz az geliyorKüçük çocuk veya çocuk adamlar için bu model sanırım
Ben 185cm 90kg o zaman ben hiç sığamam herhalde. Ürünün bilgilerinde 185cm 125kg yazmışlar gerçeği yansıtmıyor o zaman1.8 - 70-72 arasıyım bel desteğini çıkarınca bile genişliği biraz az geliyor
yok kesinlikle yansıtmıyor o değerleriBen 185cm 90kg o zaman ben hiç sığamam herhalde. Ürünün bilgilerinde 185cm 125kg yazmışlar gerçeği yansıtmıyor o zaman
alsan sığarsın ama rahat eder misin bilmiyorum, bel desteğini direkt çıkartman lazım amaBen 185cm 90kg o zaman ben hiç sığamam herhalde. Ürünün bilgilerinde 185cm 125kg yazmışlar gerçeği yansıtmıyor o zaman
Xdrive 15li ve hawk fab v4 ile exxvega ölçüleri karşılaştırınca nerdeyse aynı gözüküyor. En azından exveganın fiyatı daha makul. Exvegada çok rahat edemeyeceksem diğerlerinde de edemeyeceğim gibi duruyor. Bari uyguna sağlam bir koltuk almış olurum diye düşünüyorum. Ayrıca pc başında max 3-4 saat durabiyorum daha fazla vaktim olmuyor.yok kesinlikle yansıtmıyor o değerleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alsan sığarsın ama rahat eder misin bilmiyorum, bel desteğini direkt çıkartman lazım ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen 1 tllik James Donkey klavye bu mesela
Logosuz kaç tane oyuncu koltuğu var? Boş yapmayın. Kullandığınız hangi üründe logo yok?7K para verip üstüne firma logolu sandalye ile bedava reklam yapma işi >>>
Vatan'dan İphone 17 alsan Apple logosu dışında Üstünde Vatan Computer yazsa hoş muLogosuz kaç tane oyuncu koltuğu var? Boş yapmayın. Kullandığınız hangi üründe logo yok?
ben kullanıyorum 1.5 2 yıldır 90 kg da sorun çıkarıcağını düşünmüyorum alınır güzel koltukKoltuk almayı düşünüyordum xdrive 15li plus 9.000tl vercektim şimdi bunu gördüm sizce alınır mı? 185 boy 90kg
ben kullanıyorum 1.5 2 yıldır 90 kg da sorun çıkarıcağını düşünmüyorum alınır güzel koltuk
Baya bi araştırdım baktım. Exvega andromeda modelinin en ucuzu harry potterlı olanıydı. Bu model ve xdrive anka modeli biraz daha geniş ve büyük olduğu için ikisi arasında kaldım biraz ama exvega andromeda dan çoğu kişi memnun kalmış. Özetle vesta itopya modelinden Biraz daha fazla verip garanti olsun sıkıntı yaşayamayım diye daha geniş ve büyük andromeda modelini sipariş ettim inşallah sorunsuz sağlam gelir.Kullanıyorum fakat oturma kısmı fazla geniş değil bel desteği koyarsan dahada daralıyor bel desteği kullanmıyorum ama genede yetiyor bana genişliği rahat bi koltuk
Sadece yastıkta yazıyor onu da değiştirmek zor bir şey değil bence hocam.Vatan'dan İphone 17 alsan Apple logosu dışında Üstünde Vatan Computer yazsa hoş mu
Adam Exvega yazmasından şikayetçi olsa haklısın da markanın dışında satıcının ismi yazıyor. Kullandığımız hiçbir üründe böyle bir durum yok