Zotac RTX 5070 Ti Gaming Solid Sff 3x Fan 49.950tl (Havale +%3 İndirim)

MTKrz

80+
Reaksiyon skoru
161
1781450407344.webp

Havale ile alımda 48,451 TL'ye düşüyormuş
SATICI VE SİTE GND BİLİŞİM DİYE Bİ SATICI VE BİLGİM YOKTUR. (BUNLARI ÇOK ESKİDEN HATIRLIYOR GİBİYİM BATMAMIŞ MIYDI BUNLAR)

Son düzenleme:
Vatan'da 47 bin TL'ye iniyor ve Paraf karta vade farksız 6 taksit imkanı da var üstat.
akakçede diğerlerinden 3k az görünce paylaşayım dedim, vatanda ara sıra giriyorsa bi anlamı yok bu konunun

Alıntıyı görüntüle
SATICI VE SİTE GND BİLİŞİM DİYE Bİ SATICI VE BİLGİM YOKTUR. (BUNLARI ÇOK ESKİDEN HATIRLIYOR GİBİYİM BATMAMIŞ MIYDI BUNLAR)
Gmd lianli kasa aldım gayet özenli ve ulaşılabilir satıcı

Bu tarz sitelerdeki indirimleri görüp burada yüzlerce insanın görmesini sağlamak biraz sakıncalı olabilir. Çünkü kendiniz bile siteden emin değilken bu kadar insanla paylaşmak bu kadar insanı riske atmak kötü sonuçlara yol açabilir.

Bu tarz sitelerdeki indirimleri görüp burada yüzlerce insanın görmesini sağlamak biraz sakıncalı olabilir. Çünkü kendiniz bile siteden emin değilken bu kadar insanla paylaşmak bu kadar insanı riske atmak kötü sonuçlara yol açabilir.
saçma bi düşünce, forumda o kadar insan var illa alışveriş yapan biri tartışmaya geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saçma bi düşünce, forumda o kadar insan var illa alışveriş yapan biri tartışmaya geliyor.
insanlar araştırmasını kendisi yapsın mesuliyet kabul etmiyorum gibisinden çoğu insan da yazıyor zaten. Kör alış yapmasın millet diye

O kadar mı gerçekten ? Sapphire 9070x nitro aldım yeni
Hocam oyundan oyuna testleri var kimi oyunda 5070 ti ile aynı seviyede olan amd kart daha fazla performans verirken kimi oyunda nvidia veriyor. Nvidianın yazılımı teknolojisi bambaşka bi boyut ona denecek bir şey yok desteklediği oyun amd ye göre daha fazla zaten. Çoğu kişi yok nvidia fanboyu olmayın amd fanboyu olmayın falan diyor ama bence bunun fanboylukla alakası yok nvidia nın kalitesi ortada fiyat konusunda çok vuruyorlar o kadar az vram'e bu fiyat vereceğime işte amd'nin şu modelini alırım diye de fiyat problemi ne yazık ki senin yaşadığın ülke ile alakalı. Diyeceğim o ki aman aman eşşek den indim at'a bindim farkı hissetmezsin ama bence saçma modelleri olmadığı sürece gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,503
Üyeler
197,486
Son üye
daekpp
Geri