Lenovo Notebook 39.000 TL

Alınmaz daha mantıklı modeller var.
Ryzen 5 220 olan laptobu ne olarak arattınız da buldunuz? epey ve akakçe'de sabahtan beri filtreler üzerinden aratıyorum hiçbir şekilde bu model listelenmiyor. Doğrudan isim veya model olarak aratmıyorum bu arada demek istediğimi umarım anlatabildim hocam :)

bu laptoplarda berbat bunlarla oyun oynanmaz 20 ms felan ekranları
40K'ya 24 GB RAM ve 5050 laptop bulun hocam o zaman.
Ryzen 5 220 olan laptobu ne olarak arattınız da buldunuz? epey ve akakçe'de sabahtan beri filtreler üzerinden aratıyorum hiçbir şekilde bu model listelenmiyor. Doğrudan isim veya model olarak aratmıyorum bu arada demek istediğimi umarım anlatabildim hocam :)
Bir şekilde denk geliyor hocam :D.

İyi de gökten size zembille inmiyor öyle değil mi? :D Araştırma metodunuzu soruyorum. Sakıncası yoksa paylaşmanızı istiyorum sadece.
Hocam Akakçe, Epey gibi siteleri kullanmak yerine direkt elle sitelerde kendim araştırıyorum 1-2 günde bir sitelerde dolaşınca denk geliyor ya da konusu açılıyor. R5 220 olanın konusu açılmıştı diğerini kendim buldum. Kendim 5070 laptopumu alırken Akakçe, Epey, Cimri gibi sitelerde laptopların düzgün listelenmediğini fark ettiğimden beri böyle yaparım. İdefix, N11, Hepsiburada, Trendyol sitelerinde 1-2 günde bir girip ne var ne yok diye yokluyorum arada da Amazon.

Son düzenleme:
İyi de gökten size zembille inmiyor öyle değil mi? :D Araştırma metodunuzu soruyorum. Sakıncası yoksa paylaşmanızı istiyorum sadece.
1781472949105.webp

bunlar berbat benden aldım iade kabul olursa iade edeceğim gerçekten çok berbat paneller var bu kadar vasat olduğunu bilmiyordum oyun oynanmıyor

Hocam akakçe, epey gibi siteleri kullanmak yerine direkt elle sitelerde kendim araştırıyorum 1-2 günde bir sitelerde dolaşınca denk geliyor ya da konusu açılıyor. R5 220 olanın konusu açılmıştı diğerini kendim buldum. Kendim 5070 laptopumu alırken Akakçe, Epey, Cimri gibi sitelerde laptopların düzgün listelenmediğini fark ettiğimden beri böyle yaparım. İdefix, N11, Hepsiburada, Trendyol sitelerinde 1-2 günde bir girip ne var ne yok diye yokluyorum arada da Amazon.
Mantıklı gerçekten. Akakçe ve epey'in filtreleme sistemi tek kelimeyle skandal.

bu fiyata şu an en uygun bu gibi geldi bana başka model göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,758
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri