Ryzen 5 7500f RTX 5060 43 Bin TL

b650m r de de wifi yok ve fiyat neredeyse aynıya denk geldi b850m p wifi6e daha mantıklı oldu
hocam peki interneti kabloyla aldık diyelim, bluetooth işini nasıl yapabilirim? diyelim ki onu da adaptörle hallettim, b650m r b840p'den daha mı kaliteli olur

Sonucta karne indirimi haftasindayiz, bi umuttur yaşamak hahshsha. Tabi taksit seçeneği yoksa bilemem. Bende o gun almak istiyordum axesse 3 taksit bile yoktu diye bir sey alamadim

hocam peki interneti kabloyla aldık diyelim, bluetooth işini nasıl yapabilirim? diyelim ki onu da adaptörle hallettim, b650m r b840p'den daha mı kaliteli olur
b650m r bu sistem için fazlasıyla yeten bi kart b840p taksan hiçbir şey değişmeyecek sadece wifi desteği var bluetoothu ne için istiyorsun bilmiyorum ama wifi kart diye bişey var anakarta takılıyo hem wifi hem bt destekli

b650m r bu sistem için fazlasıyla yeten bi kart b840p taksan hiçbir şey değişmeyecek sadece wifi desteği var bluetoothu ne için istiyorsun bilmiyorum ama wifi kart diye bişey var anakarta takılıyo hem wifi hem bt destekli
bluetooth isteme sebebim kulaklık için hocam, fikirleriniz için çok teşekkür ederim tekrardan bir değerlendirme yapayım

Geri