Benzer klasmanda cihazlar değiller. Ultra serisi 17 pro klasmanında cihaz. 26+ daha yeni bir cihaz olsa da bariz kullanım deneyimlerinde fark oluyor.
Siz kamera önemli değil dediğiniz için bu vereceğim örnek sizin çok ilginizi çekmeyebilir. Geçen ay bir arkadaşım gelmişti. iphone 17 almış. bi bakalım derken kameraları ve galaxy ai kıyaslaması yaptık. Gözle görülür s25 ultra daha iyi.
Android kullanan birine iphone, iphone kullanan birine android telefon tavsiye etmem. Redmi note 9 kullandığınız için galeri, rehber ve uygulamalar gibi aktarım süreciniz daha kolay olur. Redmi note 7 kullandım sattım. Mi 9 8/256gb kullandım evde yedek telefon olarak duruyor (güçlü cihaz ancak kamerası kötü, pili çok çabuk bitiyor) 4 sene kadar sonra s22 ultra kullandım. Halen daha s22 u kullanırdım (onunda 1,5 gün şarjı gidiyor) ancak kayınpeder telefonumu almak istedi diye ona verdim. Getirsin aradaki farkı versin geri dönerim S22 u ya.

-Ultra serisinin tek bence eksi yanı telefonlar aşırı büyük. Cebe sığmıyor, cebi kötü olan bol pantolonlardan (pijama vs tarzı) düşüyor. Ben genelde elde taşıyorum ama önce bir alışma süreci oluyor.
Kusura bakma biraz uzun oldu. Benim ki internette yazan teknik verilerden ziyade kullanıcı deneyimi.