dogukandeniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Tekrar baksana knk 3 tane aldımanlık incehesapta max 100 tane ekleniyo yokkksaaa...
Tekrar baksana knk 3 tane aldımanlık incehesapta max 100 tane ekleniyo yokkksaaa...
Banane Abi Benim Aldığım Ürün Belli Fiyat BelliBu tür bariz fiyat hatalarında genelde firmaları tutuyor THH o yüzden uğraştığın ile kalırsın muhtemelen yani neredeyse şansın yok gibi![]()
Beyler adam topluyorum kargo aracını basacağız maskeli beşler misali var mı gelen2 Milyonluk Kargoyu Ben Çok Merak Ediyorum![]()
dur dur hemen düşmez öyleTekrar baksana knk 3 tane aldım![]()
tamam işte THH sanıyor musun ki aa evet adam haklı bu sizin sorununuz diyecek öyle olsa firmaların çoğu zarar ederdi günde onlarca hatalı fiyat giriliyor. Adamların savunması çok basit ve genelde kabul görüyor oda piyasaBanane Abi Benim Aldığım Ürün Belli Fiyat Belli![]()
merkez bankası koruma aracı ile gelir o kargoBeyler adam topluyorum kargo aracını basacağız maskeli beşler misali var mı gelen
1 tane alan bile iptal yiyecek entegrasyon hatası bu fiyatlar.İnce hesap'ın yanında tebilon ve sinerji mahalle bakkalı bu arada. Sinerjinin şubelerini fiziksel görmüş olanlar demek istediğimi anlayacaktır. İncehesap'da da 2 den fazla alım yapanlar ümit kessin bence. Göreceğiz.
Aynı sebepten denemedim %99.99 iptal zaten. Milyonda bir ihtimal için karta borç yapmaya gerek yok iade gecikir falan bir de onunla uğraşmayalım.Çok kötü zamana denk geldi, hesap kesim yarın :')