tebilon hala şutluyor 3-5 bir şey lazımsa kal birazdaha belli olmazbeyler ben yatıyorum herkese Allah rahatlık versin, Uyanıp nolmuş lan gece diyenlere de günaydınlar
Bunun fiyatı aşar beni maalesef ama evet gelebilir.![]()
CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
bu %70 80 gelir tebilon gerçekçi stok koyuyor ve hala duruyor
SSD güzel fiyat bu arada alınabilir aslında ayrıca gece saat 5 de 6K ya RAM almak değilde PPde Faust ve Elizayı görmek duygulandırdıBen 6 bin liraya cl32 16x2 ram almışım beyim. 2tb ssd ye 8 mi veririm bu saatten sonra? Tebilon'un işine geliyorsa. 2den yukarı çıkmam.
allaa dua etmen gerekSu anda ödeme onaylandı diyor ne yazması lazım gelmesi için
teslim edildi.Su anda ödeme onaylandı diyor ne yazması lazım gelmesi için
Abo 3500TL ye 1TB falan vermişler sanırım Ram konularından kaçırdık bunları bak. Gelmeyeceğini bilsem de şans diyip girerdim valla 1TB olana![]()
CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CORSAIR Marka CORSAIR MP600 CORE XT 2TB 5000MB / 4400MB Gen 4.0 NVMe SSD (CSSD-F2000GBMP600CXT) Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
bu %70 80 gelir tebilon gerçekçi stok koyuyor ve hala duruyor
Fiyat öyle sıkıntılıki incehesap evine baskın falan atabilir bu fiyattan verirseteslim edildi.![]()
Fiyat iyi yahu, espirisindeyim ben. Yaş 31 hocam benim, 12 13 iken jetix de anime olduğunu bilmeden Shaman king izlerdik. Faust hep en sevdiğim karakterdi.SSD güzel fiyat bu arada alınabilir aslında ayrıca gece saat 5 de 6K ya RAM almak değilde PPde Faust ve Elizayı görmek duygulandırdı
aslında dediğiniz doğru sözleşmede incehesap bunu kendi eklediHayır basic bir kullanıcıyım da yazılan yorumların şımarıklık seviyesi biraz triggerledi beni okudum kabul ediyorum dedikleri kutucukların içerisinde yazan maddelerden bir haber şekilde şov yapan insanlara sinirlenip açtım hesabı![]()
Ne göz kaldı ne kafa millet elinde kart çekiyor ne var ne yokAbo 3500TL ye 1TB falan vermişler sanırım Ram konularından kaçırdık bunları bak. Gelmeyeceğini bilsem de şans diyip girerdim valla 1TB olana![]()