jokeboxhero
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Uyumayak mı gardaşım işe gidecez :/İndirim gece 2de geldi 4 küsür saat oldu bitsin artık
Uyumayak mı gardaşım işe gidecez :/İndirim gece 2de geldi 4 küsür saat oldu bitsin artık
Uyumakta suç oldu artık böyle bir dünyada maalesef.Uyumayak mı gardaşım işe gidecez :/
Shop olduğu çok belli dememe gerek var mıAlıntıyı görüntüle
darısı herkesin başına dermişim
Valla ben alır kullanırım bir şey olmaz. Bu arada hiç onaylanan veya iptale düşen Oldu muAM5 işlemcilerde sweet spot noktası 6000 MHZ CL30. Üstüne çıkınca stabilizasyon sorunları nadir de olsa yaşanabiliyor, şans faktörüne girmek istemiyor insanlar.
Evet bende. Ama diğer lexar 6000mhz tükenmişUyandigimla almam bir oldu Allah razı olsun. 3 taksit 12300 e cektim umarim iptal olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Stoklar nasil tukenmemis sabah kadar ona takıldım ben
Siparişin durumuna ne diyor merak ettim Ödeme Onaylandı mı diyor sizde ?Stok tükendi nasıl yetiştim ben buna
Cidden ağlicam kara kara dusunuyordum ne yapcam diye 25k ram cekecektim yari fiyatina cektim simdi
valla ben de2 gün önce amazondan patirota 24 verdim bu gelirse direkt iade edicem bakalımStok tükendi nasıl yetiştim ben buna
Cidden ağlicam kara kara dusunuyordum ne yapcam diye 25k ram cekecektim yari fiyatina cektim simdi