adamlar depoya ürün gelmeden satışa koymuşlar ne değişik firmaO sırada 2828292 tane siparii veren alsatçı demonlar
adamlar depoya ürün gelmeden satışa koymuşlar ne değişik firmaO sırada 2828292 tane siparii veren alsatçı demonlar
Fiyat hatasi oldu iptal ediliyor hepsi25k rame para verdikten sonra böyle indirim görünce enayi gibi hissediyorum. İş gereği hiç bir indirimi yakalayamadım.
8Corsair 2tb SSD kaç k dı?
Usta 1 tanede bize o zamankanka sen niye boyle agliyon suan anlamadim ama ilk kez toplu ram aldim 1 takimi sana yollayayim merhem niyetine kullan
yooFiyat hatasi oldu iptal ediliyor hepsi
İncede miFiyat hatasi oldu iptal ediliyor hepsi
Tek alanlara gönderirler diye düşünüyorum hepsi iptal edilmezFiyat hatasi oldu iptal ediliyor hepsi
Benim tebilon iptal oldu, cogu kisi de hem inceden hem sinerjiden iptal oldugunu yaziyor.İncede mi
Benimki tekti iptal oldu tebilona eklendigi gibi almistimTek alanlara gönderirler diye düşünüyorum hepsi iptal edilmez
Bende öyle dusunuyodum ama bakalimBenim tebilon iptal oldu, cogu kisi de hem inceden hem sinerjiden iptal oldugunu yaziyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimki tekti iptal oldu tebilona eklendigi gibi almistim
O hep öyle çoğu şeyi kaçırıp ağlıyokanka sen niye boyle agliyon suan anlamadim ama ilk kez toplu ram aldim 1 takimi sana yollayayim merhem niyetine kullan
mesela seni direk iptal edip siteden de banlamaları lazımbenim incehesap duruyor + tebilon siparisim onaylanmıs Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
o zaman cidden fiyat hatası var umutlarla oynanmış geçmiş olsunBenim tebilon iptal oldu, cogu kisi de hem inceden hem sinerjiden iptal oldugunu yaziyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benimki tekti iptal oldu tebilona eklendigi gibi almistim