❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Siparişleri silmek nedir ya dünyanın neresinde yapabilirler bunu? İptal yazması lazım. Maalesef ceza da almaz bunlar.

Ben görüştüm müşteri hizmetleriyle
Direkt olarak hatayı Lexar yaptı bu yüzden siz de mağdur oldunuz biz de mağdur olduk diyorlar. Bu RAM yerine müşterilerimize başka muadil bir RAM gönderelim diye teklif sunduk onu da kabul etmediler diyorlar.

Neyse 500 TL çekle ne alıyoruz beyler onu söyleyin 😂😂

Direkt olarak hatayı Lexar yaptı bu yüzden siz de mağdur oldunuz biz de mağdur olduk diyorlar. Bu RAM yerine müşterilerimize başka muadil bir RAM gönderelim diye teklif sunduk onu da kabul etmediler diyorlar.

Lexarı thhleme işi. Lexar dediği pentadır

mudail sunduk derken

Sayin musterimiz, siparisiniz iptal edilmis ve siparis tutari kartiniza iade edilmistir. Odeme iade isleminin kartiniza yansimasi, bankanizin belirledigi süreye bagli olarak, 2-8 is gunu icinde tamamlanabilmektedir. Saygılarımızla
İncehesap parayı yatırdı bile bana

Sayin musterimiz, siparisiniz iptal edilmis ve siparis tutari kartiniza iade edilmistir. Odeme iade isleminin kartiniza yansimasi, bankanizin belirledigi süreye bagli olarak, 2-8 is gunu icinde tamamlanabilmektedir. Saygılarımızla
İncehesap parayı yatırdı bile bana
sms mi e posta mı

Geri