- Bütçe
- 60000
Amazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce
Valla hocam bana kalırsa ben veririm. Ama vermeyene de saygı duyarım. Geçen gün Zotacın SFF bir modelini 45e verdi vatan değer mi değmez mi siz düşünün. FPS yi daha çok vermeyecek sonuçta. Ama şahsen ben sessizlik sevdiğim için soğutması daha iyi olan bir model alırdım bütçem varsa.Amazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce
Yok be kardeşim gigabyte ne 58k sıAmazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce
Ben colorful battle ax almayı düşünüyorum. pc hocasıyla konuşma şansım oldu. ekran kartı fiyatlarındaki artışı konuştuk. firmalarla konuşmaya başlamışlar. stok ve fiyatlar konusunda fırsat yaratmaya çalışıyorlarmış. biraz bekleyeceğim açıkçası. galax gibi çoğu iyi modellerin stoğu yok. kalanların da stoğu azaldığı için fiyatlar artıyor. fiyatı düşenler de genelde coilwhinelı iade / değişim ürünleri. paketi açılmış ürün denk gelen çok insan var son zamanlarda.Amazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce
İndirimle 45 e bile düşüyor bazen bazı modeller, değmez. Alasın varsa da kimse karşı çıkmaz ama.Amazon da indirimde gördüm gigabyte ın 5070 ti gaming oc si 58K fiyata değer mi sizce