Altyazı getirmek çok zor olmamalı yani. Bence günümüzde çıkan bütün hikayeli oyunlara altyazı desteği gelmesi lazım bu bütün ülkeler ve diller için geçerli bu durum.
Bir oyunu farklı bir dile çevirmek çok masraflı değil. Oyundaki geçen diyalogları yapay zekaya versen yapay zeka bile çevirir yani koskoca şirket için basit bir olay.
Ayrıca şu ingilizce öğrenin ingilizce oynayın diyenleride anlayamıyorum. Herkes akıcı derecede ingilizce bilmek zorunda değil. Ayrıca oyun sadece ingilizce olarak çıksaydı yine anlardım. Ama ingilizce harici 13 dil desteği var. Almanya, Fransa, Brezilya, İspanya, Rusya'da yaşayan biriyle aynı ücreti vereceksin o kendi dilinde yararlanacak sen yararlanamayacaksın. O zaman o adamda ingilizce öğrensin kanzi. Brezilya, İspanya ve Rusyada yaşayan herkes ingilizce biliyor zaten aynen kanzi. İspanyollar kendi dilleri dışında diğer dilleri benimsemiyorlar ingilizcede dahil. Bu durumu savunmak tamamen akıl tutulmasından ibarettir.