Gta 6 İçin Ps5 Pro Mu Series X mi?

Süpermiş alışık olmanız, 60FPS ray-tracing'siz oynamak için 53.000 TL vermek çok absürt geldi bana, cahilliğime ver
bence de saçma ben şu an olsa almam 2 3 sene oldu konsolu alalı oyunu bekliyoruz bakalım. eğer konsol olmasaydı almazdım hiç bir şekilde gta 6 için pc ye çıkmasını beklerdim.

pc'yi bekleyeceğim sanırım dayanırız yapacak bir şey yok
amacın oyunu oynamaksa 2.el series s de alabilrisiniz sonuçta rocksatar özellikle konsola full optimize çıkarıcak oyunu series s dede gayet güzel oynatacaktır çok büyük paralar yatırmak istemiyorsanız series s alıp yanına gta 6 alıp oynayıp bitirip satabilrisiniz

Selamlar,
Normalde hiç alma taraftarı değildim ama GTA 6'yı 2028'e kadar beklemek istemiyorum.
Oyunu 2K monitörde 30 FPS oynamak istemiyorum dolayısıyla düz ps5 ve series s burada eleniyor sanırım.
Gönlüm PS5 Pro'dan yana olsa da Series X ile arasında 17.000 TL var anlık olarak
PS pro çok pahalı sırf GTA 6icinse ikinci el bile Xbox olabilir

mevcutta xbox series x bulunuyor , gta 6 için ps5 almana gerek yok dimi aynı seviyede oynatır x

ps5 pro, 1080P de ışın izleme kapalı, yansımalar ve gölgeler düşükteyken ve pssr full performansta çalışırken bile 60fps veremeyecektir. yani sahneden sahneye farkeder tabi ama fps sürekli 30-40 lara düşecektir bu da oynama zevkini rezil edecektir. yanlış yapıyorlar bence, ps6 yı beklemeleri lazımdı ya da pc ye ve konsollara aynı anda gelmeliydi. bari pc de adam gibi tam kaliteli grafikte ve akıcı fps ile oynardık

PS5 PRO GTA 6 da daha iyi performans verecektir. Fakat büyük ihtimalle PS5 PRO GTA 6 60 FPS olmayabilir. Çünkü Rockstar kararlı kare saniye oranı için geliştirilmiştir diye bir açıklama gördüm. Bende ilk başlarda GTA 6 PS5 PRO'da 60 FPS olarak açacağını tahmin ediyordum. Fakat sanırım işlemciden ötürü 60 FPS olmayabilir. Belki GTA 6 PS5 PRO'da 40 FPS olabilir. Sanırım GTA 6 yeni nesil konsollarda yani PS6 ve xbox helix konsollarda 4K 60 FPS ve geliştirilmiş ışın izleme olacak şekilde çok rahat açarlar.

Geri