Donanım Arşivi Forum Sitesinde Sorun

Lahana11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var

Ekler

• 4844.webp
    4844.webp
    17.4 KB · Hit: 75
  • 4846.webp
    4846.webp
    9.8 KB · Hit: 73
bende böyle bişey yok başka bir tarayıcıyla falan dene bir

bende böyle bişey yok başka bir tarayıcıyla falan dene bir
denedim başka telden felan cıkmıyor pcde de olmuyor bende nıye bu var anlamıyorum.Bastığımda gemını tarafından üretildi yazıp o konu hakkında bilgiler yazıyor.Kpatıyorum yenı sayfaya geçince başka bi bilgi ile gene geliyor

Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
bendede çıkıyor bazen anlamadım

bendede var sinirden foruma girmiyorum lanet her konuda ayrı bir şey çıkıyor

Telefon Xiaomi mi?
nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede var sinirden foruma girmiyorum lanet her konuda ayrı bir şey çıkıyor
kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne basıyorum gemı tarafıdan üretildi diyip saçma sapan bilgiler yazıyor

bendede çıkıyor bazen anlamadım
bi tek bende oluyor sanıyordum gıcık etti

nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladı

kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne basıyorum gemı tarafıdan üretildi diyip saçma sapan bilgiler yazıyor

bi tek bende oluyor sanıyordum gıcık etti
Başka tarayıcılarda da oluyor mu, örneğin brave gibi?

@Abdullah Hacıgül kral bi el at uygulamada mı sorun var hiç bir sitede yaşamadığım bi sorun.Sorun diyorum çünkü sitede sürekli vakit geçiriyorum deli etti kapatıyorum gene geliyor

Başka tarayıcılarda da oluyor mu, örneğin brave gibi?
yandex arama motoru yaptım gene geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,203
Üyeler
198,264
Son üye
Komutakontrol

Geri